Ova tema sadrži video zapis Ova tema sadrži video zapis

Deljenje kalendara

 

Primenjuje se na: Office 365 for professionals and small businesses, Office 365 for enterprises, Microsoft Exchange, Live@edu

Poslednja izmena teme: 2012-07-31

Možete da pozovete bilo kog korisnika iz deljenog adresara da pristupi vašem kalendaru. Kada pošaljete pozivnicu za deljenje kalendara, odaberite informacije koje ćete da delite.

noteNapomena:
Ove informacije se odnose na standardnu verziju aplikacije Outlook Web App. Opisana funkcija nije dostupna u light verziji aplikacije Outlook Web App.
Video zapis: Deljenje kalendara

Ovaj video zapis pokazuje kako se deli kalendar u programu Outlook Web App.

noteNapomena:
Da biste prikazali ovaj video zapis, morate da imate instaliran Silverlight. Informacije o instaliranju aplikacije Silverlight potražite u članku Preuzimanje aplikacije Silverlight.
Kako da delim kalendar?

 1. U aplikaciji Outlook Web App, u oknu za navigaciju izaberite stavku Kalendar Kalendar.
 2. Na traci sa alatkama kalendara kliknite na dugme Deli.
 3. Kliknite na vezu Deljenje kalendaraDeli ovaj kalendar.
 4. U red Za unesite imena korisnika sa kojima želite da delite kalendar kao što to činite prilikom adresiranja poruke.
 5. U okviru Deljenje izaberite jedno od sledećih dugmadi da biste podesili informacije koje želite da delite:
  • Informacije o zauzetosti   da biste delili samo informacije o zauzetosti;
  • Informacije „slobodan/zauzet“ uključujući temu i lokaciju   da biste delili informacije o zauzetosti, kao i temu i lokaciju stavki kalendara;
  • Sve informacije   da biste primaocu omogućili da vidi informacije o zauzetosti, temi, lokaciji, kao i druge detalje kalendara.
 6. Ako želite da automatski zahtevate dozvolu za pregled fascikle „Kalendar“ koja pripada primaocu, potvrdite izbor u polju za potvrdu Želim da zatražim dozvolu da pregledam fasciklu „Kalendar“ primaoca.
 7. Dodajte informacije po želji u telo zahteva kao što to činite sa bilo kojom drugom porukom.
 8. Kliknite na dugme Pošalji da biste poslali zahtev.

Šta je još potrebno da znam?

 • Za stavke kalendara označene kao privatne, bez obzira na dozvolu koju imate, prikazivaće se samo informacije o zauzetosti.
 • Da biste videli kalendar koji je neko drugi delio sa vama:
  1. Na traci sa alatkama kalendara kliknite na dugme Deli, a zatim izaberite stavku Dodaj kalendar.
  2. Ako osoba čiji kalendar želite da otvorite pripada vašoj organizaciji, unesite njeno ime, a zatim kliknite na dugme U redu.
  3. Ako osoba čiji kalendar želite da otvorite ne pripada vašoj organizaciji, unesite URL adresu da biste dodali kalendar sa Interneta, a zatim kliknite na dugme U redu.
 • Outlook Web App ne možete da koristite da biste nekom drugom dali dozvolu da promeni vaš kalendar, ali možete da koristite funkciju delegiranog pristupa u programu Outlook da biste drugim osobama u vašoj organizaciji dali dozvolu da menjaju vaš kalendar i odgovaraju na pozive za sastanke u vaše ime. Pogledajte članak Dozvola drugoj osobi da upravlja poštom i kalendarom da biste saznali kako da podesite delegirani pristup pomoću programa Microsoft Outlook 2010.
  Informacije o korišćenju programa Outlook 2010 za upravljanje kalendarom koji nije u vašem prijemnom poštanskom sandučetu potražite u članku Upravljanje poštom i kalendarskim stavkama druge osobe.

Šta ako želim da saznam više?

 
Srodne teme pomoći
Učitavanje...
Nije pronađen nijedan resurs.