Ova tema sadrži video zapis Ova tema sadrži video zapis

Kartica „Povezani nalozi“

 

Primenjuje se na: Office 365 for professionals and small businesses, Office 365 for enterprises, Live@edu

Poslednja izmena teme: 2012-07-31

Ova tema, koja uključuje i video zapis, objašnjava kako da podesite povezane naloge. Možete da pratite e-poštu sa drugih naloga povezavši se sa njima sa svog Outlook Web App naloga. Možete da se povežete sa najviše pet drugih naloga, kao što su Hotmail, Gmail i Yahoo! Nalozi pošte. To vam omogućava da šaljete, primate i čitate poštu sa svih naloga na jednom mestu.

noteNapomena:
Ova funkcija možda nije dostupna za vaš nalog.
Video: Povezivanje sa Gmail nalogom

Ovaj video prikazuje kako da koristite aplikaciju Outlook Web App za povezivanje sa Gmail nalogom.

noteNapomena:
Da biste prikazali ovaj video zapis, morate da imate instaliran Silverlight. Informacije o instaliranju aplikacije Silverlight potražite u članku Preuzimanje aplikacije Silverlight.
Kako da se povežem da bi e-pošta mogla da se preuzima sa drugog naloga?

 

Postavka Opis

Povezani nalozi

Koristite karticu Povezani nalozi da biste kreirali novu vezu sa nalogom ili da biste izmenili postojeću. Više informacija potražite u odeljku Veza sa novim nalogom.

Podrazumevana adresa odgovara

Kada podesite povezani nalog, pojaviće se Podrazumevana adresa za odgovor. Koristite ovu postavku da biste odabrali podrazumevanu adresu za odgovor koju želite da koristite za poruke koje šaljete koristeći Outlook Web App. Takođe možete da odaberete adresu za odgovor koju ćete koristiti za pojedinačne poruke. Više informacija potražite u odeljku Podrazumevana adresa odgovora.

Prosleđivanje

Koristite prosleđivanje da biste automatski prosledili sve e-poruke poslate u Outlook Web App nalog na neki drugi nalog. Potvrdite izbor u polju za potvrdu Sačuvaj kopiju prosleđenih poruka u usluzi Outlook Web App ako planirate da redovno otvarate i čistite svoje Outlook Web App poštansko sanduče. Ako potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu, a ne otvarate redovno svoje poštansko sanduče, ono može da se napuni, što bi moglo da spreči prijem novih poruka. Više informacija potražite u odeljku Prosleđivanje.

Šta je još potrebno da znam?

  • U većini slučajeva morate biti upisani za Yahoo! Mail Plus uslugu da biste preuzeli e-poštu sa Yahoo! naloga.
  • Možete dodati samo Hotmail nalog e-pošte ili nalog e-pošte na kome je omogućen IMAP ili POP pristup. Da biste primali poštu sa nekog drugog naloga, a ne sa ovih tipova naloga, konfigurišite opciju prosleđivanja e-pošte sa tog naloga.
  • Kada prvi put dodate povezani nalog, e-pošta se odmah preuzima. Posle početnog preuzimanja e-pošta se preuzima sa povezanog naloga svakog časa kada niste prijavljeni u Outlook Web App. Kada ste prijavljeni u Outlook Web App, e-pošta se preuzima češće. Da biste preuzeli e-poštu sa povezanih naloga u bilo kom trenutku, kliknite na dugme „Proveri poruke“ na vrhu prikaza liste poruka.
  • Ukoliko ne vidite očekivani sadržaj sa povezanog naloga, moguće je da ste podesili dva naloga koristeći isto korisničko ime i lozinku. Pogledajte temu „Podesio/la sam vezu za nalog koji ne pripada usluzi Hotmail account, ali sam program Outlook Web App povezao/la sa uslugom Hotmail“ u odeljku Najčešća pitanja: preuzimanje e-pošte sa povezanih naloga.

Šta ako želim da saznam više?

 
Srodne teme pomoći
Učitavanje...
Nije pronađen nijedan resurs.