Ova tema sadrži video zapis Ova tema sadrži video zapis

Kalendar

 

Primenjuje se na: Office 365 for professionals and small businesses, Office 365 for enterprises, Microsoft Exchange, Live@edu

Poslednja izmena teme: 2012-07-31

Kalendar vam omogućava da kreirate i pratite zakazane obaveze i sastanke. Uključeni video će vam pružiti uvid u to kako se koristi kalendar u aplikaciji Outlook Web App.

noteNapomena:
Ova tema se odnosi na standardnu verziju aplikacije Outlook Web App. Da biste pročitali više o ovoj funkciji light verzije aplikacije Outlook Web App, pogledajte Outlook Web App Light > kalendar.
Video: Osnovno o kalendaru

Ovaj video prikazuje kako se koristi kalendar u aplikaciji Outlook Web App.

noteNapomena:
Da biste prikazali ovaj video zapis, morate da imate instaliran Silverlight. Informacije o instaliranju aplikacije Silverlight potražite u članku Preuzimanje aplikacije Silverlight.
Rad sa kalendarom

Da biste otvorili kalendar u aplikaciji Outlook Web App, kliknite na dugme kalendar Kalendar kada otvorite Okno za navigaciju. Dok pregledate kalendar, možete dvaput da kliknete na sastanak ili na zakazanu obavezu da biste ih otvorili. Kad otvorite stavku, možete prikazati detalje ili napraviti izmene. Ako dva puta kliknete na stavku koja se ponavlja, na primer na sastanak koji se održava jedanput nedeljno, možete odabrati da li ćete otvoriti pojedinačno pojavljivanje (samo sastanak sa onim datumom koji ste izabrali) ili celu seriju (sve sastanke). Više informacija o načinu rada sa stavkama koje se ponavljaju potražite u odeljku Stavke koje se ponavljaju.

Da biste prikazali datume koji ne slede jedan za drugim

  1. U prikazu „Dan“ pronađite prvi dan u biraču datuma, a zatim kliknite na taj datum.
  2. Pritisnite taster CTRL, a zatim kliknite na najviše šest dodatnih dana u bilo kojem mesecu ili godini.
Zakazane obaveze i sastanci

Stavke koje se ponavljaju

  • Zakazane obaveze, sastanci i zadaci mogu biti stavke koje se jednom pojavljuju ili koje se ponavljaju. Stavka koje se ponavlja je ona koja se u vašem kalendaru ili na listi zadataka pojavljuje više puta, u zavisnosti od postavki koje vi kontrolišete. Na primer, sastanak može da se konfiguriše tako da se ponavlja jednom sedmično. Zadatak koji treba da se izvrši jednom mesečno možete da konfigurišete tako da se ponavlja svakog prvog ponedeljka u mesecu.
Deljenje kalendara

Možete da delite pristup kalendaru sa bilo kojim korisnikom iz deljenog adresara. Takođe, možete da primate pozive za deljenje kalendara drugih osoba, kao i zahteve za deljenje svog kalendara.

Objavljivanje kalendara

Objavljivanjem kalendara kreira se URL adresa koju možete dati drugim osobama tako da mogu pogledati vaš kalendar. Vi birate koliko informacija ćete deliti.

Šta je još potrebno da znam?

  • Da biste odštampali kalendar u formatu dana, sedmice ili meseca:
    1. Idite u kalendar i na traci sa alatkama kliknite na ikonu za štampanje.
    2. Izaberite željene opcije.
    3. Kliknite na dugme Odštampaj.

Šta ako želim da saznam više?

 
Srodne teme pomoći
Učitavanje...
Nije pronađen nijedan resurs.