Kontakti

 

Primenjuje se na: Office 365 for professionals and small businesses, Office 365 for enterprises, Microsoft Exchange, Live@edu

Poslednja izmena teme: 2011-03-19

Fascikla „Kontakti“ predstavlja vaš lični adresar e-pošte i mesto za skladištenje informacija o osobama i preduzećima sa kojima redovno komunicirate. Koristite fasciklu „Kontakti“ za skladištenje e-adresa, adresa, telefonskih brojeva i drugih informacija o kontaktu. To mogu biti Veb stranice, brojevi faksa ili brojevi mobilnih telefona.

Možete da sortirate ili grupišete kontakte prema bilo kom delu njihovog imena ili prema bilo kojim drugim kontakt informacijama. Možete i da premestite ili kopirate kontakt u drugu fasciklu ili da kontaktu priložite datoteku, na primer Word dokument, da bi vam srodne informacije bile na jednom mestu.

Da biste otvorili kontakte, otvorite Okno za navigaciju i u njemu izaberite fasciklu kontaktKontakti.

noteNapomena:
UNRESOLVED_TOKEN_VAL(<rte:Alert_OWAStandard>) Outlook Light Web Light > kontakti.
Rad sa kontaktima

Kontakti predstavljaju stavke koje kreirate da biste skladištili kontakt informacije o osobama ili grupama. Možete da koristite kontakt da biste skladištili samo mali broj informacija, kao što su ime i broj telefona, ili sve informacije koje posedujete o nekoj osobi ili kompaniji. Možete i da kreirate grupe u okviru fascikle „Kontakti“. Grupe mogu biti korišćene za slanje e-poruke većem broju primalaca putem samo jednog unosa.

Rad sa grupama

Grupa kao posebna vrsta kontakta u fascikli „Kontakti“ koristi se za slanje e-poruke većem broju primalaca putem samo jednog unosa. Grupa može da sadrži stavke iz fascikle „Kontakti“ i iz deljenog adresara, ako ga imate. Grupe možete da koristite za slanje poruka i poziva za sastanak isto kao što biste ih slali i svakom pojedinačnom kontaktu. Grupe koje kreirate u fascikli „Kontakti“ neće se pojaviti u deljenom adresaru.

Izbor kontakata za prikaz

Okno za navigaciju kontakata uključuje dugmad opcija koja vam omogućavaju da izaberete tip kontakata koje želite da vidite.

  • Svi   Prikazuje sve stavke u fascikli „Kontakti“
  • Osobe   Prikazuje samo osobe u fascikli „Kontakti“
  • Grupe   Prikazuje samo grupe u fascikli „Kontakti“

Šta ako želim da saznam više?

 
Srodne teme pomoći
Učitavanje...
Nije pronađen nijedan resurs.