Saznajte više o e-pošti na mobilnom telefonu

 

Primenjuje se na: Office 365 for professionals and small businesses, Office 365 for enterprises, Microsoft Exchange, Live@edu

Poslednja izmena teme: 2012-03-29

Informacijama u nalogu možete da pristupite preko mobilnog telefona. Ako podesite Exchange ActiveSync nalog na uređaju, ove informacije mogu uključivati e-poruke, poruke govorne pošte, kao i podatke o kalendarima, kontaktima i zadacima. Ako podesite POP3 ili IMAP4 nalog, moći ćete samo da primate i šaljete e-poštu.

Detaljna uputstva za podešavanje mobilnog telefona ili drugog mobilnog uređaja potražite u člancima Čarobnjak za podešavanje mobilnog telefona i Funkcije mobilnog telefona.

importantVažno:
Ako je tip vašeg naloga e-pošte onaj koji zahteva registraciju, morate da ga registrujete prvi put kada se prijavite na Outlook Web App. Povezivanje sa vašim nalogom e-pošte putem mobilnog telefona neće uspeti ako niste registrovali nalog preko programa Outlook Web App. Kada se prijavite na svoj nalog, odjavite se. Zatim pokušajte da se povežete preko mobilnog telefona. Više informacija o tome kako da prijavite svoj nalog koristeći Outlook Web App potražite u članku Prijavljivanje u e-poštu pomoću Veb pregledača. Ako imate problem sa prijavljivanjem, pogledajte odeljak Najčešća pitanja: problemi prilikom prijavljivanja i problemi sa lozinkom ili se obratite osobi koja upravlja vašim nalogom e-pošte.
Exchange ActiveSync, POP3 i IMAP4 veze

Da biste e-pošti pristupili preko mobilnog telefona, potrebno je da konfigurišete Exchange ActiveSync POP3 ili IMAP4 vezu između mobilnog telefona i svog naloga.

noteNapomena:
Ukoliko niste sigurni da li vaš mobilni telefon podržava Exchange ActiveSync, POP3 ili IMAP4, pogledajte dokumentaciju svog mobilnog telefona ili se obratite svom dobavljaču usluge mobilne telefonije.

Exchange ActiveSync

Exchange ActiveSync je dizajniran za sinhronizaciju informacija o e-pošti, kalendaru, kontaktima i zadacima pored poruka govorne pošte. Ako konfigurišete Exchange ActiveSync vezu, informacije na mobilnom telefonu će pomoću procesa poznatog kao sinhronizacija biti ažurirane sa onim iz poštanskog sandučeta.

POP3 ili IMAP4

POP3 i IMAP4 nalozi su osmišljeni za slanje i prijem e-poruka. Ako konfigurišete POP3 ili IMAP4 vezu, telefon će slati i primati e-poruke u skladu sa rasporedom koji odredite. Ako imate izbor između POP3 i IMAP4 servera, preporučujemo da odaberete IMAP4 zato što on podržava više funkcija.

 
Srodne teme pomoći
Učitavanje...
Nije pronađen nijedan resurs.