Ćaskanje u programu Outlook Web App

 

Primenjuje se na: Office 365 for professionals and small businesses, Office 365 for enterprises, Microsoft Exchange, Live@edu

Poslednja izmena teme: 2012-12-05

Ova tema, koja uključuje i video zapis, objašnjava kako da ćaskate pomoću programa Outlook Web App. Listu kontakata u programu Outlook Web App možete koristiti za ćaskanje sa prijateljima i kolegama kao što biste to činili pomoću programa MSN Messenger, Office Communicator ili bilo koje druge usluge za razmenu trenutnih poruka.

noteNapomena:
Ova funkcija možda nije dostupna za vaš nalog.
noteNapomena:
Ove informacije se odnose na standardnu verziju aplikacije Outlook Web App. Opisana funkcija nije dostupna u Outlook Web App Light.
Video zapis: Ćaskanje u programu Outlook Web App

Ovaj video zapis vam pokazuje kako da koristite listu kontakata za upravljanje kontaktima i kako da ćaskate sa prijateljima i kolegama.

4873755a-8b1e-497e-bc54-101d1e75d3e7
noteNapomena:
Da biste prikazali ovaj video zapis, morate da imate instaliran Silverlight. Informacije o instaliranju aplikacije Silverlight potražite u članku Preuzimanje aplikacije Silverlight.

Šta je još potrebno da znam?

  • Kružić u boji pored vašeg imena na vrhu prozora programa Outlook Web App označava vašu dostupnost. Kliknite na strelicu nadole pored kružića ako želite da promenite status dostupnosti ili da se odjavite iz usluge za razmenu trenutnih poruka.

  • Kada prvi put budete koristili listu kontakata, od vas će biti zatraženo da unesete lozinku za nalog i da kliknete na dugme Prijavljivanje. Izaberite opciju Zapamti moju lozinku ako ne želite da unosite lozinku za ćaskanje svaki put.

  • Lista kontakata koju koristite za ćaskanje nije isto što i fascikla „Kontakti“ koju koristite za skladištenje informacija o osobama i grupama.

  • Ako se u poštansko sanduče prijavite pomoću Veb adrese kao što je http://mail.office365.com ili http://outlook.com, koristite uslugu zasnovanu na tehnologiji informatičkog oblaka i možete da ćaskate sa bilo kim ko koristi ćaskanje u uslugama Hotmail, MSN, Windows Live, AOL ili Yahoo!. Više informacija o tome kako da utvrdite da li koristite uslugu zasnovanu na tehnologiji informatičkog oblaka potražite u odeljku Prijavljivanje u e-poštu pomoću Veb pregledača.

  • Ako koristite uslugu zasnovanu na tehnologiji informatičkog oblaka, kontaktima za ćaskanje možete da upravljate i koristeći Windows Live Messenger.

  • Ako ne koristite poštansko sanduče zasnovano na tehnologiji informatičkog oblaka, možete biti ograničeni na ćaskanje sa korisnicima u vašoj organizaciji. Ako je to slučaj, pored Outlook Web App aplikacije možete koristiti Office Lync 2010 da biste upravljali kontaktima za ćaskanje.

 
Srodne teme pomoći
Učitavanje...
Nije pronađen nijedan resurs.