Funkcije mobilnog telefona

 

Primenjuje se na: Office 365 for professionals and small businesses, Office 365 for enterprises, Microsoft Exchange, Live@edu

Poslednja izmena teme: 2012-02-18

Koraci koje koristite za konfigurisanje mobilnog telefona razlikuju se u zavisnosti od modela mobilnog telefona.

Šta želite da uradite?

Mobilni telefon možete da podesite za pristup e-pošti, informacijama kalendara, kontaktima i zadacima. Ako vaš mobilni telefon ili uređaj podržava Exchange ActiveSync (naziva se i Exchange e-pošta), POP3 i IMAP4, možete da odaberete tip naloga koji ćete podesiti. Exchange ActiveSync je osmišljen tako da sinhronizuje e-poštu, kalendare, kontakte, zadatke i druge informacije. POP3 i IMAP4 nalozi su osmišljeni za slanje i prijem e-poruka.

Koji tip telefona imate?

Postoji mnogo različitih modela mobilnih telefona, ali samo nekoliko operativnih sistema za mobilne telefone. Operativni sistem je softver na vašem telefonu koji vam omogućava da gledate mape, pristupate listi obaveza, obavljate pozive i slušate muziku. Najpopularniji operativni sistemi za mobilne telefone uključuju:

  • Android   Ovo je operativni sistem za mobilne telefone kompanije Google, poznat i kao Droid.

  • Apple (iOS)   Ovo je operativni sistem za mobilne telefone preduzeća Apple koji se koristi za iPhone, iPod Touch i iPad.

  • BlackBerry   Ovo je operativni sistem za mobilne telefone preduzeća Research in Motion.

  • Nokia (Symbian)   Ovo je operativni sistem koji se koristi za Nokia mobilne telefone koji ne rade pod operativnim sistemom Windows Phone.

  • Windows Phone i Windows Mobile   Windows Phone je najnoviji Microsoft operativni sistem za mobilne uređaje. Windows Mobile (na primer Windows Mobile 6.5) prethodni je Microsoft operativni sistem za mobilne uređaje.

U nastavku se nalaze opšta uputstva za svaki veliki operativni sistem za mobilne telefone. Ako ne znate koji operativni sistem za mobilni telefon imate, obratite se proizvođaču uređaja. Ukoliko vaš Internet telefon nije naveden ovde, pogledajte članak Konfigurisanje POP ili IMAP e-pošte na mobilnom telefonu na kom je omogućen Internet. Više informacija potražite u odeljku Čarobnjak za podešavanje mobilnog telefona.

Nokia (Symbian)

 

Exchange ActiveSync

POP/IMAP

Nokia

Konfigurisanje Exchange ActiveSync e-pošte u Nokia mobilnom telefonu

Uskoro u ponudi

 
Srodne teme pomoći
Učitavanje...
Nije pronađen nijedan resurs.