Omiljeno

 

Primenjuje se na: Office 365 for professionals and small businesses, Office 365 for enterprises, Microsoft Exchange, Live@edu

Poslednja izmena teme: 2009-08-16

Fasciklu Omiljeno u oknu za navigaciju možete da koristite za čuvanje prečica do fascikli koje najviše koristite.

Kako da u fasciklu „Omiljeno“ dodam neku fasciklu?

Određenu fasciklu možete da dodate u fasciklu „Omiljeno“ na dva načina:

  • Kliknite na fasciklu koju želite da dodate u fasciklu „Omiljeno“, a zatim je prevucite u fasciklu Omiljeno.

  • Kliknite desnim tasterom miša na fasciklu koju želite da dodate u fasciklu „Omiljeno“, a zatim izaberite stavku Dodaj u omiljene lokacije.

Kako da iz fascikle „Omiljeno“ uklonim neku fasciklu?

  • Kliknite desnim tasterom miša na fasciklu koju želite da uklonite iz fascikle „Omiljeno“, a zatim izaberite stavku Ukloni iz omiljenih sadržaja. Ako kliknete na dugme Izbriši, biće vam ponuđeno da izbrišete fasciklu ili da je uklonite iz fascikle „Omiljeno“. Napravite izbor, a zatim kliknite na dugme U redu ili kliknite na dugme Otkaži da napustite fasciklu bez uklanjanja, odnosno brisanja fascikle iz fascikle „Omiljeno“.

  • Ako izaberete stavku Izbriši, fascikla će biti izbrisana iz poštanskog sandučeta.

Kako da rasporedim fascikle u okviru fascikle „Omiljeno“?

  • Kada prevučete određenu fasciklu u fasciklu „Omiljeno“, videćete liniju u koja prikazuje gde će fascikla biti ispuštena. Nakon što dodate datu fasciklu u fasciklu „Omiljeno“, možete da je premestite nagore ili nadole u listi omiljenih tako što ćete desnim tasterom miša da kliknete na nju, a zatim izaberete opciju premeštanje nagorePremesti nagore u listi ili premeštanje nadolePomeri nadole na listi.

  • Nije moguće ugnezditi fascikle u fasciklu „Omiljeno“. Ako u fascikli „Omiljeno“ kreirate prečicu za fasciklu koja sadrži potfascikle, te potfascikle nećete videti u fascikli „Omiljeno“.

Šta ako želim da saznam više?

 
Srodne teme pomoći
Učitavanje...
Nije pronađen nijedan resurs.