Najčešća pitanja: problemi prilikom prijavljivanja i problemi sa lozinkom

 

Primenjuje se na: Office 365 for professionals and small businesses, Office 365 for enterprises, Microsoft Exchange, Live@edu

Poslednja izmena teme: 2013-01-11

Evo koja pitanja postavljaju korisnici o problemima prilikom prijavljivanja i problemima sa lozinkom.

Odgovori

Kako se popravlja greška „HTTP 500 unutrašnja greška“ ili greška „LiveID kod za potvrdu identiteta je vratio grešku 0x8004920a, ukazujući na to da postoji problem sa konfiguracijom servera. Detaljne informacije potražite u evidenciji aplikacija i otklonite problem.“?

Obrišite kolačiće i izbrišite privremene datoteke iz veb pregledača i pokušajte ponovo da se prijavite. Više informacija potražite u odeljku HTTP 500 unutrašnja greška.

Pitanja

Kako da promenim lozinku?

Više informacija o tome kako da promenite lozinku potražite u odeljku Promena lozinke naloga.

Pitanja

Šta ako sam zaboravio lozinku?

Ako se ne sećate lozinke, potrebno je da uspostavite njene početne vrednosti da biste pristupili nalogu. U zavisnosti od načina na koji je podešen nalog, možda ćete videti vezu Da li ste zaboravili lozinku? ili sličnu vezu na stranici za promenu lozinke. Ukoliko je to slučaj, koristite tu vezu za preuzimanje pomoći u uspostavljanju početnih vrednosti lozinke. Ako ne možete na ovaj način da uspostavite početne vrednosti lozinke, obratite se tehničkoj podršci.

Pitanja

Zašto ne mogu da se povežem sa nalogom sa mobilnog uređaja ili iz programa za e-poštu za računare nakon uspostavljanja početnih vrednosti lozinke ili promene lozinke?

Potrebno je da ažurirate vrednosti lozinke u postavkama na mobilnom uređaju ili u programu za e-poštu za računare (na primer, Apple Mail, Mozilla Thunderbird, Microsoft Outlook ili Windows Live Pošta) svaki put pri promeni lozinke.

Da biste ovo rešili, uverite se da se lozinka uneta u postavke na mobilnom uređaju ili programu za e-poštu za računare podudara sa najnovijom lozinkom koju koristite za prijavljivanje u Outlook Web App. Više informacija potražite u odeljku Promena lozinke naloga.

Pitanja

Kako se popravlja greška: „Prijavljivanje nije uspelo.“?

Ovu poruku o grešci ćete dobiti ako:

  • previše puta pokušate da se prijavite u nalog koristeći netačnu e-adresu ili lozinku;

  • imate problem sa dupliranim Windows Live ID-om.

Da biste rešili problem, na stranici za prijavljivanje potražite vezu za uspostavljanje početnih vrednosti lozinke. Ako ne vidite vezu za uspostavljanje početnih vrednosti ili preuzimanje lozinke, obratite se tehničkoj podršci.

Pitanja

Šta da radim kada ne mogu da se prijavim u e-poštu?

Potrebno je da se prijavite na nalog u programu Outlook Web App kada mu prvi put pristupate. Ako ste se prvi put uspešno prijavili, ali sledeći put ne uspete, isprobajte neku od sledećih opcija:

  • Koristite punu e-adresu sa imenom domena (primer: tony@contoso.com) kada pokušate da se prijavite na nalog.

  • Uverite se da koristite tačno ime za prijavu. Ime za prijavu može da bude isto kao i korisničko ime (na primer, Tony), ili može da bude puna e-adresa (na primer, tony@contoso.com). Administrator bi trebalo da vam da ove informacije o nalogu kada kreira nalog.

Pitanja

Još uvek ne mogu da se prijavim u nalog e-pošte u programu Outlook Web App.

Ako znate da koristite tačan Windows Live ID, ali još uvek ne možete da se prijavite, možda ste se prijavili na neku drugu uslugu koristeći drugi Windows Live ID nalog.

Odjavite se iz svih aplikacija, kao što je Windows Live Messenger, u koje ste se prijavili koristeći Windows Live nalog koji je drugačiji od naloga koji koristite za e-poštu. Zatim se ponovo prijavite na nalog. Više informacija o tome kako da utvrdite veb adresu koju bi trebalo koristiti za prijavljivanje na nalog potražite u odeljku Prijavljivanje u e-poštu pomoću Veb pregledača.

Pitanja

Veb adresa koju koristim više ne radi.

Ako ste bili BPOS klijent, a zatim ste prešli na Microsoft Office 365, idite na lokaciju http://mail.office365.com da biste se prijavili u Outlook Web App.

Više informacija o tome kako da utvrdite veb adresu koju bi trebalo koristiti za prijavljivanje na nalog potražite u odeljku Prijavljivanje u e-poštu pomoću Veb pregledača.

Pitanja

Zašto ne mogu da se odjavim sa naloga u programu Outlook Web App?

Ako ste kliknuli na dugme Odjavi se , a pregledač i dalje čeka da se proces odjavljivanja dovrši, zatvorite prozor pregledača.

Pitanja

Zašto se od mene traže informacije o profilu kada se prijavim u nalog u programu Outlook Web App?

Kada se prvi put prijavite u e-poštu u programu Outlook Web App, od vas će možda biti zatraženo da popunite informacije o profilu. Ako je nalog kreiran pre 25. oktobra 2007. godine, od vas će možda opet biti zatraženo da popunite informacije o profilu. Kada popunite informacije o profilu i prihvatite Windows Live ugovor o korišćenju usluge i izjavu o privatnosti, od vas više neće biti tražene ove informacije i trebalo bi da budete u mogućnosti da se prijavite na nalog i koristite ga uobičajeno.

Pitanja

Kako mogu da rešim problem sa petljom prilikom odjavljivanja u pregledaču Safari?

Ako za pristup nalogu koristite veb pregledač Safari i naiđete na problem sa petljom prilikom odjavljivanja nakon što kliknete na dugme Odjavi se, pogledajte odeljak Petlja prilikom odjavljivanja u pregledaču Safari.

Pitanja

Šta ako želim da saznam više?

Ukoliko i dalje imate pitanja, pogledajte sledeće veze:

 
Srodne teme pomoći
Učitavanje...
Nije pronađen nijedan resurs.