Pretraživanje izveštaja o isporuci poruke

 

Primenjuje se na: Office 365 for professionals and small businesses, Office 365 for enterprises, Live@edu

Poslednja izmena teme: 2011-03-19

Karticu Izveštaji o isporuci možete koristiti da biste dobili informacije o statusu isporuke za poruke koje ste poslali ili koje su vama poslate. Korišćenjem kartice „Izveštaji o isporuci“ možete da uradite sledeće:

 • pretražujete poruke koje ste poslali nekome;

 • pretražujete poruke koje je neko poslao vama;

 • koristite polje Traži ove reči u temi poruke da biste suzili pretragu.

noteNapomena:
UNRESOLVED_TOKEN_VAL(<rte:Alert_NotSupportedinLight>)
Kako da dobijem informacije o isporuci poruka?

 1. U programu Outlook Web App, izaberite sledeće stavke: Opcije > Prikaži sve opcijeOrganizuj e-poštu > Izveštaji o isporuci.

 2. Odaberite neko od sledećih polja:

  • Traži poruke koje sam poslao primaocu   Ostavite ovo polje prazno da biste pregledali izveštaje za sve poruke koje ste poslali. Izaberite stavku Izaberite korisnike da biste izabrali primaoce iz deljenog adresara ili u polju Za otkucajte punu e-adresu svakog primaoca, pri čemu ćete te adrese razdvojiti tačkom i zarezom ili zarezom. Kada dodate primaoce za pretragu, kliknite na dugme U redu.

  • Pretraži poruke koje sam primio/la od   Možete da unesete samo jednu adresu za svaku pretragu. Izaberite stavku Izaberite korisnika da biste odabrali e-adresu pošiljaoca poruke iz deljenog adresara ili u polju Izaberite otkucajte punu e-adresu pošiljaoca. Kada izvršite izbor, kliknite na dugme U redu.

  • Traži ove reči u temi poruke   Koristite ovo polje da biste suzili rezultate pretrage. Pod znacima navoda otkucajte celu temu poruke ili njen deo da biste dobili informacije o isporuci.

  Kliknite na dugme Pretraži ili Obriši da biste pokrenuli novu pretragu.

Kako da vidim informacije o isporuci poruke?

U oknu Rezultati pretrage dvaput kliknite na poruku da biste videli informacije o njenoj isporuci. Možete i da izaberete poruku, a zatim kliknite na dugme Izveštaj o isporuci. Da biste saznali više o tome šta sadrži ovaj izveštaj, pogledajte odeljak Šta se nalazi u izveštaju o isporuci. Ukoliko ne možete da vidite izveštaj o isporuci ili ne vidite karticu „Izveštaji o isporuci“, u okviru opcija e-pošte u aplikaciji Outlook Web App proverite da li vaš pregledač podržava Outlook Web App. Više informacija potražite u odeljku Podržani pregledači za aplikaciju Outlook Web App.

Šta ako želim da saznam više?

 
Srodne teme pomoći
Učitavanje...
Nije pronađen nijedan resurs.