Ова тема садржи видео запис Ова тема садржи видео запис

Дељење календара

 

Примењује се на: Office 365 for professionals and small businesses, Office 365 for enterprises, Microsoft Exchange, Live@edu

Последња измена теме: 2012-07-31

Можете да позовете било ког корисника из дељеног адресара да приступи вашем календару. Када пошаљете позивницу за дељење календара, одаберите информације које ћете да делите.

noteНапомена:
Ове информације се односе на стандардну верзију апликације Outlook Web App. Описана функција није доступна у light верзији апликације Outlook Web App.
Видео: Дељење календара

Овај видео вам показује како се дели календар у програму Outlook Web App.

noteНапомена:
Да бисте приказали овај видео запис, морате да имате инсталиран Silverlight. Информације о инсталирању апликације Silverlight потражите у чланку Преузимање апликације Silverlight.
Како да делим календар?

 1. У апликацији Outlook Web App, у окну за навигацију изаберите ставку Календар Календар.
 2. На траци са алаткама календара кликните на дугме Дели.
 3. Кликните на дугме Дељење календараДели овај календар.
 4. У ред За унесите имена корисника са којима желите да делите календар као што то чините приликом адресирања поруке.
 5. У оквиру Дељење изаберите једно од следећих дугмади да бисте подесили информације које желите да делите:
  • Информације о заузетости   да бисте делили само информације о заузетости;
  • Информације „слободан/заузет“ укључујући тему и локацију   да бисте делили информације о заузетости, као и тему и локацију ставки календара;
  • Све информације   да бисте примаоцу омогућили да види информације о заузетости, теми, локацији, као и друге детаље календара.
 6. Ако желите да аутоматски захтевате дозволу за преглед фасцикле „Календар“ која припада примаоцу, потврдите избор у пољу за потврду Желим да затражим дозволу да прегледам фасциклу „Календар“ примаоца.
 7. Додајте информације по жељи у тело захтева као што то чините са било којом другом поруком.
 8. Кликните на дугме Пошаљи да бисте послали захтев.

Шта је још потребно да знам?

 • За ставке календара означене као приватне, без обзира на дозволу коју имате, приказиваће се само информације о заузетости.
 • Да бисте видели календар који је неко други делио са вама:
  1. На траци са алаткама календара кликните на дугме Дели, а затим изаберите ставку Додај календар.
  2. Ако особа чији календар желите да отворите припада вашој организацији, унесите њено име, а затим кликните на дугме У реду.
  3. Ако особа чији календар желите да отворите не припада вашој организацији, унесите URL адресу да бисте додали календар са Интернета, а затим кликните на дугме У реду.
 • Outlook Web App не можете да користите да бисте неком другом дали дозволу да промени ваш календар, али можете да користите функцију делегираног приступа у програму Outlook да бисте другим особама у вашој организацији дали дозволу да мењају ваш календар и одговарају на позиве за састанке у ваше име. Погледајте чланак Дозвола другој особи да управља поштом и календаром да бисте сазнали како да подесите делегирани приступ помоћу програма Microsoft Outlook 2010.
  Информације о коришћењу програма Outlook 2010 за управљање календаром који није у вашем пријемном поштанском сандучету потражите у чланку Управљање поштом и календарским ставкама друге особе.

Шта ако желим да сазнам више?

 
Сродне теме помоћи
Учитавање...
Није пронађен ниједан ресурс.