Приступање налогу са Mac оперативног система

 

Примењује се на: Office 365 for professionals and small businesses, Office 365 for enterprises, Microsoft Exchange, Live@edu

Последња измена теме: 2011-02-09

Можете да повежете свој Apple рачунар или Apple iPhone са својим налогом за е-пошту.

Apple приступ рачунару

Можете да користите Веб прегледач или програм за е-пошту на свом рачунару да бисте се повезали са својим налогом за е-пошту.

Приступ преко Веб прегледача

Повезујете свој Apple рачунар са својим налогом за е-пошту користећи Веб прегледач на исти начин на који се повезујете користећи Windows рачунар.

Детаљна упутства потражите у одељку Пријављивање у е-пошту помоћу Веб прегледача. Више информација о подржаним прегледачима потражите у одељку Подржани прегледачи за апликацију Outlook Web App.

Приступ програму за е-пошту

Можете да се аутоматски повежете са својим налогом или можете да се повежете користећи IMAP или POP протокол.

Аутоматско повезивање

Постоје три програма путем којих можете да се повежете са својим налогом једноставним уносом е-адресе и лозинке, а то су:

  • Outlook за Mac 2011
  • Entourage 2008, Web Services Edition
  • Mail (апликација за е-пошту у склопу оперативног система Mac OS 10.6 Snow Leopard)

Повезивање са налогом за е-пошту путем програма Outlook за Mac 2011 или Entourage 2008, Web Services Edition обезбеђује комплетнији доживљај коришћења е-поште него када се повезујете помоћу IMAP или POP протокола. На пример, ако се повежете путем програма Outlook for Mac 2011 или Entourage 2008, Web Services Edition, моћи ћете да синхронизујете белешке, задатке, ставке календара и категорије између програма Outlook Web App и програма Outlook for Mac 2011 или Entourage 2008, Web Services Edition.

noteНапомена:
Ако користите програм Entourage 2008, морате да инсталирате програм Entourage 2008, Web Services Edition, што је бесплатна исправка за све кориснике програма Entourage 2008.

Ако користите оперативни систем Mac OS 10.6 Snow Leopard, можете да користите програм Mail који је укључен у Snow Leopard да бисте се повезали са налогом, а да вам за то нису потребни IMAP или POP протоколи. Као и са програмом Outlook за Mac 2011 и Entourage 2008, Web Services Edition, кораци за повезивање са вашим налогом путем програма Mac Mail за Mac OS 10.6 Snow Leopard укључују само унос е-адресе и лозинке.

За више информација о коришћењу ових програма за е-пошту за повезивање са својим налогом следите кораке у једној од наредних тема:

Повезивање помоћу IMAP или POP протокола

Постоји велики број програма за е-пошту које можете да користите за повезивање свог налога за е-пошту на вашем Apple рачунару користећи IMAP или POP.

noteНапомена:
Ако не знате да ли ваш налог за е-пошту подржава IMAP или POP протокол, обратите се техничкој подршци.

Да бисте се повезали коришћењем IMAP или POP протокола, можете да користите програме наведене у следећем одељку, поред других програма.

Приступ преко iPhone телефона

Можете да повежете свој Apple iPhone телефон са налогом за е-пошту ако користите следеће методе:

  • Exchange ActiveSync
  • Програми за е-пошту који подржавају IMAP или POP протоколе

Шта ако желим да сазнам више?

Мобилни телефони

Подржани програми за е-пошту и подржане функције

 
Сродне теме помоћи
Учитавање...
Није пронађен ниједан ресурс.