Ова тема садржи видео запис Ова тема садржи видео запис

Календар

 

Примењује се на: Office 365 for professionals and small businesses, Office 365 for enterprises, Microsoft Exchange, Live@edu

Последња измена теме: 2012-07-31

Календар вам омогућава да креирате и пратите заказане обавезе и састанке. Укључени видео ће вам пружити увид у то како се користи календар у апликацији Outlook Web App.

noteНапомена:
Ова тема се односи на стандардну верзију апликације Outlook Web App. Да бисте прочитали више о овој функцији light верзије апликације Outlook Web App, погледајте Outlook Web App Light > календар.
Видео: Основно о календару

Овај видео приказује како се користи календар у апликацији Outlook Web App.

noteНапомена:
Да бисте приказали овај видео запис, морате да имате инсталиран Silverlight. Информације о инсталирању апликације Silverlight потражите у чланку Преузимање апликације Silverlight.
Рад са календаром

Да бисте отворили календар у апликацији Outlook Web App, кликните на дугме календар Календар у Окно за навигацију. Док прегледате календар, можете двапут да кликнете на састанак или на заказану обавезу да бисте их отворили. Кад отворите ставку, можете приказати детаље или направити измене. Ако два пута кликнете на ставку која се понавља, на пример на састанак који се одржава једанпут недељно, можете одабрати да ли ћете отворити појединачно појављивање (само састанак са оним датумом који сте изабрали) или целу серију (све састанке). Више информација о начину рада са ставкама које се понављају потражите у одељку Ставке које се понављају.

Да бисте приказали датуме који не следе један за другим

  1. У приказу „Дан“ пронађите први дан у бирачу датума, а затим кликните на тај датум.
  2. Притисните тастер CTRL, а затим кликните на највише шест додатних дана у било којем месецу или години.
Заказане обавезе и састанци

Ставке које се понављају

  • Заказане обавезе, састанци и задаци могу бити ставке које се једном појављују или које се понављају. Ставка које се понавља је она која се у вашем календару или на листи задатака појављује више пута, у зависности од поставки које ви контролишете. На пример, састанак може да се конфигурише тако да се понавља једном седмично. Задатак који треба да се изврши једном месечно можете да конфигуришете тако да се понавља сваког првог понедељка у месецу.
Дељење календара

Можете да делите приступ календару са било којим корисником из дељеног адресара. Такође, можете да примате позиве за дељење календара других особа, као и захтеве за дељење свог календара.

Објављивање календара

Објављивањем календара креира се URL адреса коју можете дати другим особама тако да могу погледати ваш календар. Ви бирате колико информација ћете делити.

Шта је још потребно да знам?

  • Да бисте одштампали календар у формату дана, седмице или месеца:
    1. Идите у календар и на траци са алаткама кликните на икону „Одштампај“.
    2. Изаберите жељене опције.
    3. Кликните на дугме Одштампај.

Шта ако желим да сазнам више?

 
Сродне теме помоћи
Учитавање...
Није пронађен ниједан ресурс.