Задаци

 

Примењује се на: Office 365 for professionals and small businesses, Office 365 for enterprises, Microsoft Exchange, Live@edu

Последња измена теме: 2009-08-14

Фасцикла „Задаци“ садржи ставке задужења.

Како функционише рад са задацима?

Задаци вам омогућавају да пратите жељене активности. На пример, можете да креирате задатак писања извештаја, а затим да додате подсетник, почетни датум, датум завршетка и напомене о том задатку. Уколико неки задатак треба да обавите више пута, можете да га конфигуришете као периодични задатак.

Да бисте отворили задатке, изаберите ставку задатакЗадаци када отворите Окно за навигацију.

Како да изаберем приказ жељених задатака?

У окну за навигацију у фасцикли „Задаци“ можете да изаберете типове задатака чији приказ желите да омогућите. Можете одабрати и један од следећих приказа: Обележене ставке и задаци или само Задаци.

Ако креирате додатне фасцикле са задацима, оне ће се појавити заједно са ставкама Обележене ставке и задаци и Задаци.

Уколико изаберете опцију Обележене ставке и задаци, све ставке које обележите (е-поруке, контакти и задаци) појавиће се у оквиру листе ставки. Радње које су доступне за ставку зависе од типа ставке. На пример, ако сте изабрали е-поруку обележену заставицом, можете са траке са алаткама одговорити на њу или је проследити. Ако сте изабрали примљени захтев за организовање састанка обележен заставицом, помоћу траке са алаткама га можете прихватити, условно прихватити или одбити.

Избор опције Задаци ограничава листу само на задатке.

Поред тога што можете да назначите жељени тип задатака за приказ, приказ жељених задатака можете да назначите и на основу њиховог статуса коришћењем опција наведених у одељку Приказ у оквиру ставке Задаци. Можете да одаберете једну од следећих опција:

  • Све: Приказује све ставке;

  • Активне: Приказује само недовршене ставке;

  • Прекорачени рок: Приказује само ставке са прекораченим роком;

  • Довршене: Приказује само ставке које су означене као Довршене.

Шта је још потребно да знам?

  • Ставке задужења се чувају у фасцикли „Задаци“. Ове ставке задужења могу да буду задаци, е-поруке или контакти који су означени заставицом за праћење. Према подразумеваним вредностима, сви задаци се приликом креирања означавају заставицом за праћење, чак и ако за њих није назначен почетни датум нити датум завршетка. Ставка задужења се аутоматски креира када креирате задатак или означите заставицом е-поруку или контакт. Задаци могу да се десе једном или да се понављају. Користећи поље % довршено могуће је ажурирати задатке како би се приказао ток.

Шта ако желим да сазнам више?

 
Сродне теме помоћи
Учитавање...
Није пронађен ниједан ресурс.