Конфигурисање програма Outlook 2011 за Mac за налог е-поште

 

Примењује се на: Office 365 for professionals and small businesses, Office 365 for enterprises, Microsoft Exchange, Live@edu

Последња измена теме: 2011-03-19

Програм Microsoft Outlook за Mac 2011 можете аутоматски да подесите тако да приступа вашем налогу користећи само вашу е-адресу и лозинку.

Како да подесим програм Outlook за Mac 2011?

 1. Отворите Outlook за Mac 2011. У менију Алатке изаберите ставку Налози. Уколико је ово први налог који креирате у Outlook 2011, под ставком „Додајте налог“ кликните на „Exchange налог“.

  Уколико сте претходно креирали налог е-поште за различиту е-адресу, у доњем левом углу дијалога Налози кликните на +, а затим кликните на Exchange.

 2. На страници „Унесите информације о вашем Exchange налогу“ унесите вашу е-адресу.

 3. У оквиру ставке „Потврда идентитета“, уверите се да је изабрана опција „Корисничко име и лозинка“.

 4. У поље „Корисничко име“ унесите целу е-адресу.

 5. Уверите се да је изабрана опција „Аутоматско конфигурисање“, а затим кликните на „Додај налог“.

 6. Након што кликнете на дугме „Додај налог“, Outlook ће обавити претрагу на мрежи да би пронашао поставке вашег сервера е-поште. У дијалогу са питањем да ли желите да дозволите да сервер конфигурише ваше поставке, изаберите поље за потврду „Увек користи мој одговор за овај сервер“, а затим кликните на дугме Дозволи.

  Ако Outlook може да подеси ваш налог, видећете налог који сте подесили у левом окну дијалога Налози. Затворите дијалог Налози. Ако Outlook не може аутоматски да подеси ваш налог, у наставку ове теме погледајте одељак „Шта је још потребно да знам?“.

Шта је још потребно да знам?

 • Ако је тип вашег налога е-поште онај који захтева регистрацију, морате да га региструјете први пут када се пријавите на Outlook Web App. Повезивање са вашим налогом е-поште путем програма Outlook неће успети ако нисте регистровали налог преко програма Outlook Web App. Када се пријавите на свој налог, одјавите се. Затим покушајте да се повежете користећи Outlook. Више информација о томе како да пријавите свој налог користећи Outlook Web App потражите у одељку Пријављивање у е-пошту помоћу Веб прегледача. Ако имате проблем са пријављивањем, погледајте одељак Најчешћа питања: проблеми са пријавом и лозинком или се обратите особи која управља вашим налогом е-поште.

 • Ако Outlook не може да подеси ваш налог, урадите нешто од наведеног:

  • Покушајте поново за неколико минута.

  • Ако је потребно да се одмах повежете на свој налог е-поште, употребите Веб прегледач или програм за е-пошту који подржава POP или IMAP протокол како бисте се повезали на налог користећи програм Outlook Web App. Информације потражите у одељку Пријављивање у е-пошту помоћу Веб прегледача или Приступ налогу помоћу IMAP или POP програма за е-пошту.

  • Ако знате име особе која управља вашим поштанским сандучетом (понекад се назива администратором е-поште), обратите се тој особи и пријавите грешку коју добијате када покушате да се повежете са програмом Outlook.

 
Сродне теме помоћи
Учитавање...
Није пронађен ниједан ресурс.