Ова тема садржи видео запис Ова тема садржи видео запис

Коришћење правила за аутоматско прослеђивање порука на други налог

 

Примењује се на: Office 365 for professionals and small businesses, Office 365 for enterprises, Microsoft Exchange, Live@edu

Последња измена теме: 2012-07-31

Можете да користите правила да бисте аутоматски проследили или преусмерили поруке послате у ваше поштанско сандуче на други налог. Укључени видео запис ће вам приказати како да креирате правило за аутоматско преусмеравање порука.

noteНапомена:
Ове информације се односе на стандардну верзију апликације Outlook Web App. Описана функција није доступна у Outlook Web App Light.
Видео запис: Преусмеравање свих порука на други налог

У овом видео запису биће вам приказано како да аутоматски преусмерите све долазне поруке на други налог е-поште.

4873755a-8b1e-497e-bc54-101d1e75d3e7
noteНапомена:
Да бисте приказали овај видео запис, морате да имате инсталиран Silverlight. Информације о инсталирању апликације Silverlight потражите у чланку Преузимање апликације Silverlight.
Како да аутоматски преусмерим све поруке на други налог?

 1. Након што се пријавите на Outlook Web App, кликните на Опције > Креирање правила пријемног поштанског сандучета.

 2. На картици Правила пријемног поштанског сандучета кликните на дугме Ново.

 3. У оквиру Када порука стигне изаберите ставку Примени на све поруке.

 4. У оквиру Урадите следеће изаберите ставку Преусмери поруку примаоцу.

 5. Изаберите адресу на коју желите да се шаље ваша пошта тако што ћете двапут кликнути на њу у приказу адресара. Ако адреса на коју желите да преусмерите не појави, можете да унесете е-адресу у пољу За.

 6. Кликните на дугме У реду да бисте сачували оно што сте изабрали и вратили се на прозор за новим правило.

 7. Кликните на дугме Сачувај да бисте сачували своје правило и вратили се на картицу Правила пријемног поштанског сандучета.

Шта је још потребно да знам?

 • Поруке које се преусмеравају ће се приказати као поруке послате од изворног пошиљаоца. Када одговарате на поруку која је преусмерена, одговор ће бити послат првобитном пошиљаоцу.

 • Поруке које се прослеђују ће се приказати као поруке које сте ви проследили. Када одговарате на поруку која је прослеђена, одговор ће бити послат на адресу са које је порука прослеђена, а не првобитном пошиљаоцу.

 • Копије преусмерених или прослеђених порука ће остати у вашем поштанском сандучету. Уколико додате радњу да бисте избрисали поруку, порука ће отићи у фасциклу „Избрисане ставке“, али и даље ће се рачунати за ограничење поштанског сандучета. Ако прекорачите ограничење поштанског сандучета, можда ћете бити блокирани за слање или примање нових порука, а правила прослеђивања можда неће функционисати док не избришете довољно порука да бисте смањили укупан број којим прекорачујете ограничење поштанског сандучета.

 • Када креирате правило за прослеђивање, можете додати више адреса за прослеђивање. Број адреса на које се можете вршити прослеђивање може бити ограничен, у зависности од поставки за ваш налог. Ако додате више адреса него што је дозвољено, правило за прослеђивање неће функционисати. Ако креирате правило за прослеђивање са више адреса, тестирајте га да бисте се уверили да функционише.

Шта ако желим да сазнам више?

 
Сродне теме помоћи
Учитавање...
Није пронађен ниједан ресурс.