Ова тема садржи видео запис Ова тема садржи видео запис

Ћаскање у програму Outlook Web App

 

Примењује се на: Office 365 for professionals and small businesses, Office 365 for enterprises, Microsoft Exchange, Live@edu

Последња измена теме: 2012-12-05

Ова тема, која укључује и видео запис, објашњава како да ћаскате помоћу програма Outlook Web App. Листу контаката у програму Outlook Web App можете користити за ћаскање са пријатељима и колегама као што бисте то чинили помоћу програма MSN Messenger, Office Communicator или било које друге услуге за размену тренутних порука.

noteНапомена:
Ова функција можда није доступна за ваш налог.
noteНапомена:
Ове информације се односе на стандардну верзију апликације Outlook Web App. Описана функција није доступна у Outlook Web App Light.
Видео запис: Ћаскање у програму Outlook Web App

Овај видео запис вам показује како да користите листу контаката за управљање контактима и како да ћаскате са пријатељима и колегама.

4873755a-8b1e-497e-bc54-101d1e75d3e7
noteНапомена:
Да бисте приказали овај видео запис, морате да имате инсталиран Silverlight. Информације о инсталирању апликације Silverlight потражите у чланку Преузимање апликације Silverlight.

Шта је још потребно да знам?

  • Кружић у боји поред вашег имена на врху прозора програма Outlook Web App означава вашу доступност. Кликните на стрелицу надоле поред кружића ако желите да промените статус доступности или да се одјавите из услуге за размену тренутних порука.

  • Када први пут будете користили листу контаката, од вас ће бити затражено да унесете лозинку за налог и да кликнете на дугме Пријављивање. Изаберите опцију Запамти моју лозинку ако не желите да уносите лозинку за ћаскање сваки пут.

  • Листа контаката коју користите за ћаскање није исто што и фасцикла „Контакти“ коју користите за складиштење информација о особама и групама.

  • Ако се у поштанско сандуче пријавите помоћу Веб адресе као што је http://mail.office365.com или http://outlook.com, користите услугу засновану на технологији информатичког облака и можете да ћаскате са било ким ко користи ћаскање у услугама Hotmail, MSN, Windows Live, AOL или Yahoo!. Више информација о томе како да утврдите да ли користите услугу засновану на технологији информатичког облака потражите у одељку Пријављивање у е-пошту помоћу Веб прегледача.

  • Ако користите услугу засновану на технологији информатичког облака, контактима за ћаскање можете да управљате и користећи Windows Live Messenger.

  • Ако не користите поштанско сандуче засновано на технологији информатичког облака, можете бити ограничени на ћаскање са корисницима у вашој организацији. Ако је то случај, поред Outlook Web App апликације можете користити Office Lync 2010 да бисте управљали контактима за ћаскање.

 
Сродне теме помоћи
Учитавање...
Није пронађен ниједан ресурс.