Функције мобилног телефона

 

Примењује се на: Office 365 for professionals and small businesses, Office 365 for enterprises, Microsoft Exchange, Live@edu

Последња измена теме: 2012-02-18

Кораци које користите за конфигурисање мобилног телефона разликују се у зависности од модела мобилног телефона.

Шта желите да урадите?

Мобилни телефон можете подесити за приступ е-пошти, информацијама из календара, контактима и задацима. Ако ваш мобилни телефон или уређај подржава Exchange ActiveSync (познат и као Exchange е-пошта), POP3 и IMAP4, можете одабрати тип налога који желите да подесите. Exchange ActiveSync је дизајниран за синхронизовање е-поште, календара, контаката, задатака и осталих информација. POP3 и IMAP4 налози су осмишљени за слање и пријем е-порука.

Који тип телефона имате?

Постоји много различитих модела мобилних телефона, али само неколико оперативних система за мобилне телефоне. Оперативни систем је софтвер на вашем телефону који вам омогућава да гледате мапе, приступате листи обавеза, обављате позиве и слушате музику. Најпопуларнији оперативни системи за мобилне телефоне укључују:

  • Android   Ово је оперативни систем за мобилне телефоне компаније Google, познат и као Droid.

  • Apple (iOS)   Ово је оперативни систем за мобилне телефоне предузећа Apple који се користи за iPhone, iPod Touch и iPad.

  • BlackBerry   Ово је оперативни систем за мобилне телефоне предузећа Research in Motion.

  • Nokia (Symbian)   Ово је оперативни систем који се користи за Nokia мобилне телефоне који не раде под оперативним системом Windows Phone.

  • Windows Phone и Windows Mobile   Windows Phone је најновији Microsoft оперативни систем за мобилне уређаје. Windows Mobile (на пример Windows Mobile 6.5) претходни је Microsoft оперативни систем за мобилне уређаје.

У наставку се налазе општа упутства за сваки велики оперативни систем за мобилне телефоне. Ако не знате који оперативни систем за мобилни телефон имате, обратите се произвођачу уређаја. Уколико ваш Интернет телефон није наведен овде, погледајте чланак Конфигурисање POP или IMAP е-поште на мобилном телефону на ком је омогућен Интернет. Више информација потражите у одељку Чаробњак за подешавање мобилног телефона.

Nokia (Symbian)

 

Exchange ActiveSync

POP/IMAP

Nokia

Конфигурисање Exchange ActiveSync е-поште у Nokia мобилном телефону

Ускоро у понуди

 
Сродне теме помоћи
Учитавање...
Није пронађен ниједан ресурс.