Ова тема садржи видео запис Ова тема садржи видео запис

Подешавање е-поште у програму Outlook 2007

 

Примењује се на: Office 365 for professionals and small businesses, Office 365 for enterprises, Microsoft Exchange, Live@edu

Последња измена теме: 2013-01-21

Можете аутоматски да подесите Office Outlook 2007 тако да приступа налогу користећи само е-адресу и лозинку.

Ако је реч о Microsoft Office 365 мораћете да подесите рачунар пре него што подесите Outlook. За више информација погледајте чланак Подешавање рачунара за Office 365.

noteНапомена:
Outlook 2007 подржава само један Exchange налог е-поште по Outlook профила. Ако добијете поруку о грешци када покушате да додате други Exchange налог е-поште у Outlook 2007 профил, можда ће бити потребно да креирате нов профил пре него што будете могли да користите Exchange налог са програмом Outlook 2007. Информације потражите у одељку „Шта је још потребно да знам?“ у наставку ове теме.
Погледајте овај видео да бисте сазнали како се подешава Outlook 2007

4873755a-8b1e-497e-bc54-101d1e75d3e7
Како подесити Outlook 2007

 1. Покрените програм Outlook 2007. Ако скрипта Outlook 2007 аутоматски прикаже, на првој страници чаробњака кликните на дугме Даље. Затим на страници Налози е-поште чаробњака кликните поново на дугме Даље да бисте подесили налог е-поште.

  Ако скрипта Outlook 2007 не прикаже, у менију Алатке изаберите ставку Поставке налога. У дијалогу Поставке налога , на картици Е-пошта изаберите ставку Ново.

 2. На страници Подешавање аутоматског налога програм Outlook ће можда покушати да аутоматски попуни поставке Име и Е-адреса на основу тога како сте пријављени на рачунар. Ако су поставке унете и исправне, кликните на дугме Даље да би Outlook завршио подешавање налога.

  Ако поставке на страници Подешавање аутоматског налога нису унете или нису исправне, размотрите следећу могућност при исправљању тих поставки:

  • Ако поставке на страници Подешавање аутоматског налога нису унете, упишите исправне поставке на основу информација које вам је доставила особа која управља вашим налогом е-поште.

  • Ако име у пољу Име није исправно, можда ћете морати да успоставите почетне вредности опција на страници Подешавање аутоматског налога пре него што будете могли да уређујете име. Да бисте успоставили почетне вредности опција, изаберите и затим опозовите избор у пољу за потврду поред ставке Ручно конфигуриши поставке сервера или додатне типове сервера.

 3. Када кликнете на дугме Даље на страници Подешавање аутоматског налога чаробњака, Outlook обавља претрагу на мрежи да би пронашао поставке сервера е-поште.

  Outlook 2007 приказује поруку у којој ће се од вас тражити да дозволите веб локацији да аутоматски подеси налог. Outlook се мора периодично повезивати са том веб локацијом како би налог стално био ажуриран. Уколико не желите да видите ову поруку приликом сваког покретања аутоматског подешавања, изаберите ставку Не питај ме опет за ову веб локацију, а затим кликните на дугме Дозволи.

  Outlook 2007 ће наставити са подешавањем налога. Од вас ће бити затражено да унесете корисничко име и лозинку да би Outlook 2007 могао да се повеже са налогом. Обавезно унесите пуну е-адресу (на пример, toni@contoso.com) као корисничко име. Можда ће се од вас тражити да неколико пута унесете корисничко име и лозинку да бисте се повезали.

  • Ако Outlook може да подеси налог, видећете следећи текст: Налог е-поште је успешно конфигурисан за коришћење програма UNRESOLVED_TOKEN_VAL(еxMSExchange). Изаберите ставку Заврши.

  • Ако Outlook не може аутоматски да подеси налог, у наставку ове теме погледајте одељак „Шта је још потребно да знам?“.

Шта је још потребно да знам?

 • UNRESOLVED_TOKEN_VAL(RegisterWithОwа_Outlook)

 • Ако помоћу аутоматског подешавања налога не можете да се повежете са налогом, урадите нешто од наведеног:

  • Сачекајте неколико минута и покушајте поново.

  • Ако је потребно да се одмах повежете са налогом е-поште, употребите веб прегледач или програм за е-пошту који подржава POP или IMAP протокол како бисте се повезали на налог користећи програм UNRESOLVED_TOKEN_VAL(еxOutlookWebApp). Информације о повезивању помоћу веб прегледача потражите у одељку Пријављивање у е-пошту помоћу Веб прегледача. Информације о начинима повезивања са налогом помоћу POP или IMAP програма за е-пошту потражите у одељку Приступ налогу помоћу IMAP или POP програма за е-пошту.

  • Ако знате име особе која управља вашим поштанским сандучетом (понекад се назива администратором е-поште), обратите се тој особи и пријавите грешку коју добијате када покушате да се повежете са програмом Outlook.

 • Outlook 2007 подржава само један Exchange налог е-поште по Outlook профила. Ако покушате да додате други Exchange налог на профил док је покренут програм Outlook , можда ћете добити следећу поруку о грешци:

   

  Није могуће додати Microsoft Exchange налог овог профилу док је покренут Outlook. Изађите из програма Outlook и користите икону „Пошта“ на контролној табли да бисте додали Microsoft Exchange налог.

   

  Ако већ имате Exchange налог у Outlook профилу, можда ће бити потребно да избришете тренутни профил или креирате нови пре него што будете могли да следите кораке у овој теми. Више информација о Outlook профилима потражите у одељку Додавање или уклањање налога е-поште на Microsoft UNRESOLVED_TOKEN_VAL(еxOfficeNoVersion) Online веб локацији.

  Такође ћете моћи да се повежете са налогом е-поште помоћу POP или IMAP протокола. За више информација погледајте чланак Подешавање програма Outlook 2007 за IMAP или POP приступ налогу е-поште.

Шта ако желим да сазнам више?

 
Сродне теме помоћи
Учитавање...
Није пронађен ниједан ресурс.