Подешавање налога за е-пошту на мобилном телефону

 

Примењује се на: Office 365 for professionals and small businesses, Office 365 for enterprises, Microsoft Exchange, Live@edu

Последња измена теме: 2012-03-28

Информацијама у налогу можете да приступите преко мобилног телефона. Ако подесите Exchange ActiveSync налог на уређају, ове информације могу укључивати е-поруке, поруке говорне поште, као и податке о календарима, контактима и задацима. Ако подесите POP3 или IMAP4 налог, моћи ћете само да примате и шаљете е-пошту.

Детаљна упутства за подешавање мобилног телефона или другог мобилног уређаја потражите у чланцима Чаробњак за подешавање мобилног телефона и Функције мобилног телефона.

importantВажно:
Ако је тип вашег налога е-поште онај који захтева регистрацију, морате да га региструјете први пут када се пријавите на Outlook Web App. Повезивање са вашим налогом е-поште путем мобилног телефона неће успети ако нисте регистровали налог преко програма Outlook Web App. Када се пријавите на свој налог, одјавите се. Затим покушајте да се повежете преко мобилног телефона. Више информација о томе како да пријавите свој налог користећи Outlook Web App потражите у чланку Пријављивање у е-пошту помоћу Веб прегледача. Ако имате проблем са пријављивањем, погледајте одељак Најчешћа питања: проблеми са пријавом и лозинком или се обратите особи која управља вашим налогом е-поште.
Exchange ActiveSync, POP3 и IMAP4 везе

Да бисте е-пошти приступили преко мобилног телефона, потребно је да подесите Exchange ActiveSync POP3 или IMAP4 везу између мобилног телефона и свог налога.

noteНапомена:
Уколико нисте сигурни да ли ваш мобилни телефон подржава Exchange ActiveSync, POP3 или IMAP4, погледајте документацију свог мобилног телефона или се обратите свом добављачу услуге мобилне телефоније.

Exchange ActiveSync

Exchange ActiveSync је дизајниран за синхронизацију информација о е-пошти, календару, контактима и задацима поред порука говорне поште. Ако подесите Exchange ActiveSync везу, информације на мобилном телефону ће помоћу процеса познатог као синхронизација бити ажуриране са оним из поштанског сандучета.

POP3 или IMAP4

POP3 и IMAP4 налози су осмишљени за слање и пријем е-порука. Ако подесите POP3 или IMAP4 везу, телефон ће слати и примати е-поруке у складу са распоредом који одаберете. Ако имате избор између POP3 и IMAP4 сервера, препоручујемо да одаберете IMAP4 зато што он подржава више функција.

 
Сродне теме помоћи
Учитавање...
Није пронађен ниједан ресурс.