Ова тема садржи видео запис Ова тема садржи видео запис

Картица „Повезани налози“

 

Примењује се на: Office 365 for professionals and small businesses, Office 365 for enterprises, Live@edu

Последња измена теме: 2012-07-30

Ова тема, која укључује и видео запис, објашњава како да подесите повезане налоге. Можете да пратите е-пошту са других налога повезавши се са њима са свог Outlook Web App налога. Можете да се повежете са највише пет других налога, као што су Hotmail, Gmail и Yahoo! Налози поште. То вам омогућава да шаљете, примате и читате пошту са свих налога на једном месту.

noteНапомена:
Ова функција можда није доступна за ваш налог.
Видео: Повезивање са Gmail налогом

Овај видео приказује како да користите апликацију Outlook Web App за повезивање са Gmail налогом.

4873755a-8b1e-497e-bc54-101d1e75d3e7
noteНапомена:
Да бисте приказали овај видео запис, морате да имате инсталиран Silverlight. Информације о инсталирању апликације Silverlight потражите у чланку Преузимање апликације Silverlight.
Како да се повежем да би е-пошта могла да се преузима са другог налога?

 

Поставка Опис

Повезани налози

Користите картицу Повезани налози да бисте креирали нову везу са налогом или да бисте изменили постојећу. Више информација потражите у одељку Веза са новим налогом.

Подразумевана адреса одговара

Када подесите повезани налог, појавиће се Подразумевана адреса за одговор. Користите ову поставку да бисте одабрали подразумевану адресу за одговор коју желите да користите за поруке које шаљете користећи Outlook Web App. Такође можете да одаберете адресу за одговор коју ћете користити за појединачне поруке. Више информација потражите у одељку Подразумевана адреса одговора.

Прослеђивање

Користите прослеђивање да бисте аутоматски проследили све е-поруке послате у Outlook Web App налог на неки други налог. Потврдите избор у пољу за потврду Сачувај копију прослеђених порука у услузи Outlook Web App ако планирате да редовно отварате и чистите своје Outlook Web App поштанско сандуче. Ако потврдите избор у овом пољу за потврду, а не отварате редовно своје поштанско сандуче, оно може да се напуни, што би могло да спречи пријем нових порука. Више информација потражите у одељку Прослеђивање.

Шта је још потребно да знам?

  • У већини случајева морате бити уписани за Yahoo! Mail Plus услугу да бисте преузели е-пошту са Yahoo! налога.

  • Можете додати само Hotmail налог е-поште или налог е-поште на коме је омогућен IMAP или POP приступ. Да бисте примали пошту са неког другог налога, а не са ових типова налога, конфигуришите опцију прослеђивања е-поште са тог налога.

  • Када први пут додате повезани налог, е-пошта се одмах преузима. После почетног преузимања е-пошта се преузима са повезаног налога сваког часа када нисте пријављени у Outlook Web App. Када сте пријављени у Outlook Web App, е-пошта се преузима чешће. Да бисте преузели е-пошту из повезаног налога у било ком тренутку, кликните на дугме „Провери поруке“ на врху приказа листе порука.

  • Уколико не видите очекивани садржај са повезаног налога, могуће је да сте подесили два налога користећи исто корисничко име и лозинку. Погледајте чланак „Веза је подешена за налог који није Hotmail налог, али Outlook Web App се ипак повезао са Hotmail налогом“ у одељку Најчешћа питања: преузимање е-поште са повезаних налога.

Шта ако желим да сазнам више?

 
Сродне теме помоћи
Учитавање...
Није пронађен ниједан ресурс.