Омиљенo

 

Примењује се на: Office 365 for professionals and small businesses, Office 365 for enterprises, Microsoft Exchange, Live@edu

Последња измена теме: 2009-08-16

Фасциклу Омиљено у окну за навигацију можете да користите за чување пречица до фасцикли које највише користите.

Како да у фасциклу „Омиљено“ додам неку фасциклу?

Одређену фасциклу можете да додате у фасциклу „Омиљено“ на два начина:

  • Кликните на фасциклу коју желите да додате у фасциклу „Омиљено“, а затим је превуците у фасциклу Омиљено.

  • Кликните десним тастером миша на фасциклу коју желите да додате у фасциклу „Омиљено“, а затим изаберите ставку Додај у омиљене локације.

Како да из фасцикле „Омиљено“ уклоним неку фасциклу?

  • Кликните десним тастером миша на фасциклу коју желите да уклоните из фасцикле „Омиљено“, а затим изаберите ставку Уклони из омиљених садржаја. Ако кликнете на дугме Избриши, биће вам понуђено да избришете фасциклу или да је уклоните из фасцикле „Омиљено“. Направите избор, а затим кликните на дугме У реду или кликните на дугме Откажи да напустите фасциклу без уклањања, односно брисања фасцикле из фасцикле „Омиљено“.

  • Ако изаберете ставку Избриши, фасцикла ће бити избрисана из поштанског сандучета.

Како да распоредим фасцикле у оквиру фасцикле „Омиљено“?

  • Када превучете одређену фасциклу у фасциклу „Омиљено“, видећете линију у која приказује где ће фасцикла бити испуштена. Након што додате дату фасциклу у фасциклу „Омиљено“, можете да је преместите нагоре или надоле у листи омиљених тако што ћете десним тастером миша да кликнете на њу, а затим изаберете опцију премештање нагореПремести нагоре у листи или премештање надолеПомери надоле на листи.

  • Није могуће угнездити фасцикле у фасциклу „Омиљено“. Ако у фасцикли „Омиљено“ креирате пречицу за фасциклу која садржи потфасцикле, те потфасцикле нећете видети у фасцикли „Омиљено“.

Шта ако желим да сазнам више?

 
Сродне теме помоћи
Учитавање...
Није пронађен ниједан ресурс.