Претраживање извештаја о испоруци поруке

 

Примењује се на: Office 365 for professionals and small businesses, Office 365 for enterprises, Live@edu

Последња измена теме: 2011-03-19

Картицу Извештаји о испоруци можете користити да бисте добили информације о статусу испоруке за поруке које сте послали или које су вама послате. Коришћењем картице „Извештаји о испоруци“ можете да урадите следеће:

 • претражујете поруке које сте послали некоме;

 • претражујете поруке које је неко послао вама;

 • користите поље Тражи ове речи у теми поруке да бисте сузили претрагу.

noteНапомена:
UNRESOLVED_TOKEN_VAL(<rte:Alert_NotSupportedinLight>)
Како да добијем информације о испоруци порука?

 1. У програму Outlook Web App, изаберите следеће ставке: Опције > Прикажи све опцијеОрганизуј е-пошту > Извештаји о испоруци.

 2. Одаберите неко од следећих поља:

  • Тражи поруке које сам послао примаоцу   Оставите ово поље празно да бисте прегледали извештаје за све поруке које сте послали. Изаберите ставку Изаберите кориснике да бисте изабрали примаоце из дељеног адресара или у пољу За откуцајте пуну е-адресу сваког примаоца, при чему ћете те адресе раздвојити тачком и зарезом или зарезом. Када додате примаоце за претрагу, кликните на дугме У реду.

  • Претражи поруке које сам примио/ла од   Можете да унесете само једну адресу за сваку претрагу. Изаберите ставку Изаберите корисника да бисте одабрали е-адресу пошиљаоца поруке из дељеног адресара или у пољу Изаберите откуцајте пуну е-адресу пошиљаоца. Када извршите избор, кликните на дугме У реду.

  • Тражи ове речи у теми поруке   Користите ово поље да бисте сузили резултате претраге. Под знацима навода откуцајте целу тему поруке или њен део да бисте добили информације о испоруци.

  Кликните на дугме Претражи или Обриши да бисте покренули нову претрагу.

Како да видим информације о испоруци поруке?

У окну Резултати претраге двапут кликните на поруку да бисте видели информације о њеној испоруци. Можете и да изаберете поруку, а затим кликните на дугме Извештај о испоруци. Да бисте сазнали више о томе шта садржи овај извештај, погледајте одељак Шта се налази у извештају о испоруци. Уколико не можете да видите извештај о испоруци или не видите картицу „Извештаји о испоруци“, у оквиру опција е-поште у апликацији Outlook Web App проверите да ли ваш прегледач подржава Outlook Web App. Више информација потражите у одељку Подржани прегледачи за апликацију Outlook Web App.

Шта ако желим да сазнам више?

 
Сродне теме помоћи
Учитавање...
Није пронађен ниједан ресурс.