Контакти

 

Примењује се на: Office 365 for professionals and small businesses, Office 365 for enterprises, Microsoft Exchange, Live@edu

Последња измена теме: 2011-03-19

Фасцикла „Контакти“ представља ваш лични адресар е-поште и место за складиштење информација о особама и предузећима са којима редовно комуницирате. Користите фасциклу „Контакти“ за складиштење е-адреса, адреса, телефонских бројева и других информација о контакту. То могу бити Веб странице, бројеви факса или бројеви мобилних телефона.

Можете да сортирате или групишете контакте према било ком делу њиховог имена или према било којим другим контакт информацијама. Можете и да преместите или копирате контакт у другу фасциклу или да контакту приложите датотеку, на пример Word документ, да би вам сродне информације биле на једном месту.

Да бисте отворили контакте, отворите Окно за навигацију и у њему изаберите фасциклу контактКонтакти.

noteНапомена:
UNRESOLVED_TOKEN_VAL(<rte:Alert_OWAStandard>) Outlook Light Web Light > контакти.
Рад са контактима

Контакти представљају ставке које креирате да бисте складиштили контакт информације о особама или групама. Можете да користите контакт да бисте складиштили само мали број информација, као што су име и број телефона, или све информације које поседујете о некој особи или компанији. Можете и да креирате групе у оквиру фасцикле „Контакти“. Групе могу бити коришћене за слање е-поруке већем броју прималаца путем само једног уноса.

Рад са групама

Група као посебна врста контакта у фасцикли „Контакти“ користи се за слање е-поруке већем броју прималаца путем само једног уноса. Група може да садржи ставке из фасцикле „Контакти“ и из дељеног адресара, ако га имате. Групе можете да користите за слање порука и позива за састанак исто као што бисте их слали и сваком појединачном контакту. Групе које креирате у фасцикли „Контакти“ неће се појавити у дељеном адресару.

Избор контаката за приказ

Окно за навигацију контаката укључује дугмад опција која вам омогућавају да изаберете тип контаката које желите да видите.

  • Сви   Приказује све ставке у фасцикли „Контакти“

  • Особе   Приказује само особе у фасцикли „Контакти“

  • Групе   Приказује само групе у фасцикли „Контакти“

Шта ако желим да сазнам више?

 
Сродне теме помоћи
Учитавање...
Није пронађен ниједан ресурс.