Ştergerea unui dispozitiv mobil pentru un utilizator

 

Se aplică la: Office 365 for professionals and small businesses, Office 365 for enterprises, Live@edu

Ultima modificare a articolului: 2010-09-14

Dacă dispozitivul mobil al unui utilizator este pierdut sau furat, veţi dori să ştergeţi imediat toate datele din dispozitiv, pentru ca informaţiile importante, precum datele de identificare personală sau comunicaţiile confidenţiale, să nu fie accesate de nimeni altcineva în afară de deţinătorul cutiei poştale. Vă recomandăm, de asemenea, să ştergeţi toate informaţiile de pe un dispozitiv mobil deţinut de organizaţie pe care doriţi să îl atribuiţi unui alt utilizator. Puteţi goli un dispozitiv mobil pentru un utilizator doar când Exchange ActiveSync este utilizat pentru sincronizarea conţinutului cutiei poştale.

Golirea unui dispozitiv mobil la care nu aveţi acces direct este cunoscută sub denumirea de golire a dispozitivului la distanţă.

Un dispozitiv mobil poate fi golit în mai multe moduri:

Un dispozitiv mobil poate fi golit automat de politicile de dispozitiv Exchange ActiveSync dacă aţi setat opţiunea de a şterge toate datele de pe un dispozitiv după ce utilizatorul a depăşit numărul de încercări nereuşite de sign in înainte de ştergerea dispozitivului.

Înainte de a începe

Pentru a accesa pagina Opţiuni a unui utilizator, trebuie să fiţi un membru al grupului de roluri de Gestionare organizaţie sau Birou asistenţă. Pentru a afla modul de adăugare a unui utilizator la un grup de roluri, consultaţi Adăugarea şi eliminarea membrilor unui grup de roluri. Rolurile RBAC de opţiuni ale utilizatorului atribuie permisiunile specifice necesare pentru accesarea paginii Opţiuni a utilizatorului.

Notă   Nu toate dispozitivele acceptă ştergerea la distanţă. Pentru protecţia proprietăţii intelectuale a organizaţiei, se recomandă limitarea utilizării dispozitivelor care nu acceptă această funcţie.

Atenţie   Deoarece ştergerea la distanţă a dispozitivului se bazează pe dispozitivul care se conectează la server, trebuie de asemenea să impuneţi o blocare a dispozitivului şi un număr maxim de încercări nereuşite de log on, cu ajutorul politicilor de dispozitiv ActiveSync. Iată cum: Crearea unei politici noi de dispozitiv ActiveSync.

Atenţie   După reiniţializarea unui dispozitiv printr-o ştergere la distanţă, recuperarea datelor poate fi totuşi posibilă, utilizând instrumente sofisticate.

Se solicită utilizatorului să-şi golească propriul dispozitiv mobil

Dacă utilizatorul îşi poate accesa cutia poştală utilizând Outlook Web App, solicitaţi-i să golească dispozitivul mobil urmând paşii de mai jos: Gestionarea telefonului mobil.

Se goleşte dispozitivul mobil din lista Mailboxes (Cutii poştale)

  1. În Panoul de control Exchange, în câmpul Select what to manage (Selectaţi ce se gestionează) selectaţi Manage My Organization (Gestionare organizaţie proprie) > Users & Groups (Utilizatori şi grupuri) > Mailboxes (Cutii poştale).

  2. În lista Mailboxes (Cutii poştale), selectaţi utilizatorul şi faceţi clic pe Details (Detalii).

  3. La Phone & Voice Features (Caracteristici pentru telefon şi voce), selectaţi Exchange ActiveSync şi faceţi clic pe Edit (Editare).

  4. Sub Dispozitive mobile, selectaţi dispozitivul mobil care a fost pierdut şi faceţi clic pe Wipe Device (Golire dispozitiv).

  5. Faceţi clic pe Save (Salvare).

Puteţi vedea starea de ştergere a unui dispozitiv selectându-l şi făcând clic pe Details (Detalii).

Notă   Dispozitivul mobil nu primeşte comanda de ştergere la distanţă înainte de următoarea încercare de sincronizare cu Microsoft Exchange. Dacă găsiţi un telefon pierdut înainte de a fi şters, puteţi anula ştergerea la distanţă a dispozitivului, aşa cum se explică în Anularea ştergerii unui dispozitiv mobil. Informaţi utilizatorul că, dacă găseşte telefonul, trebuie să vă contacteze pentru a anula ştergerea la distanţă înainte de a încerca să se sincronizeze. Un mesaj de poştă electronică de confirmare este trimis imediat ce golirea dispozitivului la distanţă este terminată.

Sus

Se goleşte dispozitivul mobil din pagina Options (Opţiuni) a utilizatorului

  1. În Panoul de control Exchange, în câmpul Select what to manage (Selectare pentru a gestiona), selectaţi Another User (Alt utilizator).

  2. În caseta Select Mailbox (Selectare cutie poştală), selectaţi contul utilizatorului, apoi faceţi clic pe OK. Pagina Opţiuni a utilizatorului selectat este afişată. În partea de sus a paginii se află o notă de identificare a cutiei poştale la care lucraţi.

  3. Selectaţi Phone (Telefon) > Mobile Phones (Telefoane mobile).

  4. Selectaţi dispozitivul pe care doriţi să-l goliţi şi faceţi clic pe Wipe Device (Golire dispozitiv).

  5. Apare o casetă de dialog care vă întreabă Sigur goliţi dispozitivul? Faceţi clic pe Da. Starea dispozitivului mobil va fi Wipe Pending (Golire în aşteptare), până la următoarea conectare a dispozitivului la cont.

  6. După ce dispozitivul este complet golit, îl puteţi elimina din lista de telefoane mobile.

  7. Când aţi terminat, doar închideţi fereastra şi reveniţi la Panoul de control Exchange al organizaţiei.

Notă   Dispozitivul mobil nu primeşte comanda de ştergere la distanţă înainte de următoarea încercare de sincronizare cu Microsoft Exchange. Dacă găsiţi un telefon pierdut înainte de a fi şters, puteţi anula ştergerea la distanţă a dispozitivului, aşa cum se explică în Anularea ştergerii unui dispozitiv mobil. Informaţi utilizatorul că, dacă găseşte telefonul, trebuie să vă contacteze pentru a anula ştergerea la distanţă înainte de a încerca să se sincronizeze. Un mesaj de poştă electronică de confirmare este trimis imediat ce golirea dispozitivului la distanţă este terminată.

Sus

 
Subiecte de ajutor asociate
Se încarcă...
Nu au fost găsite resurse.