پاک کردن دستگاه تلفن همراه برای یک کاربر

 

در موارد زیر استفاده می شود: Office 365 for professionals and small businesses, Office 365 for enterprises, Live@edu

آخرین تغییرات عنوان: 2010-09-14

اگر در صورت مفقود شدن یا دزدیده شدن دستگاه تلفن همراه، بخواهید همه اطلاعات از جمله اطلاعات حساس از قبیل شماره شناسایی شخصی یا ارتباطات محرمانه را فوراً پاک کنید، به جز مالک صندوق پستی هیچ کس به آن دسترسی ندارد. همچنین ممکن است بخواهید همه داده ها را از یک دستگاه تلفن همراه سازماندهی شده که می خواهید به کاربر دیگری اختصاص دهید پاک کنید. زمانیکه Exchange ActiveSync را برای همگام سازی محتواهای صندوق پستی استفاده می کنید، تنها می توانید یک تلفن همراه برای هر کاربر پاک کنید.

پاک کردن دستگاه تلفن همراه به روشی که هیچ دسترسی فیزیکی به آن نداشته باشید را پاک کردن دستگاه از راه دور می نامند.

دستگاه تلفن همراه را به چندین روش می توان پاک نمود:

قبل از پاک کردن دستگاه زمانیکه تعداد خطاهای ورود به سیستم به حداکثر رسیده است، اگر گزینه پاک کردن همه داده های دستگاه را تنظیم کرده باشید، تلفن همراه را نیز می توان بطور خودکار توسط سیاست های دستگاه Exchange ActiveSync پاک نمود.

قبل از آن که شروع کنید

برای دسترسی به صفحه گزینه های یک کاربر، شما باید عضو مدیریت سازمان داخلی یا گروه نقش بخش پشتیبانی فنی سازمان باشید. در خصوص نحوه اضافه کردن یک کاربر به گروه نقش، به افزودن یا حذف اعضاء گروه نقش‎ مراجعه کنید. گروه نقش RBAC گزینه های کاربر مجوزهای خاص لازم برای دسترسی به صفحه گزینه های یک کاربر را تعیین می کند.

توجه  همه دستگاه ها از پاک کردن دستگاه از راه دور پشتیبانی نمی کنند. برای محافظت از مالکیت معنوی سازمان خود، ممکن است بخواهید استفاده از دستگاه هایی که پشتیبانی نمی شوند را محدود کنید.

احتیاط   چون پاک کردن دستگاه از راه دور به اتصال دستگاه به سرور بستگی دارد، قفل دستگاه و حداکثر تعداد دفعات ورود به سیستم ناموفق با استفاده از سیاست های دستگاه Exchange ActiveSync باید مورد توجه قرار بگیرند. نحوه انجام این کار در اینجا آمده است: ایجاد سیاست دستگاه ActiveSync جدید‎.

احتیاط   بعد از اینکه دستگاه از طریق پاک کردن دستگاه از راه دور بازنشانی می شود، امکان بازیابی داده با استفاده از ابزارهای پیچیده وجود دارد.

از کاربر بخواهید دستگاه تلفن همراه شخصی خود را پاک کند

اگر کاربر می تواند با استفاده از Outlook Web App به صندوق پستی برود، از آنها بخواهید تلفن همراه را با دنبال نمودن مراحل مدیریت تلفن همراه خود‎ پاک کنند.

پاک کردن دستگاه تلفن همراه از لیست صندوق های پستی

  1. در پانل کنترل Exchange، در قسمت آنچه باید مدیریت شوند، مدیریت سازمان من > کاربران & گروه ها > صندوق های پستی را انتخاب کنید.

  2. در لیست صندوق های پستی، کاربری را انتخاب و سپس روی جزئیات کلیک کنید.

  3. در ویژگی های تلفن & صدا، Exchange ActiveSync را انتخاب کنید، و سپس روی ویرایش کلیک کنید.

  4. در دستگاه های تلفن همراه، دستگاه تلفن همراه مفقود شده را انتخاب کنید و روی پاک کردن دستگاه کلیک کنید.

  5. روى ذخیره کلیک کنید.

شما می توانید وضعیت پاک کردن دستگاه را با انتخاب آن و کلیک روی جزئیات مشاهده کنید.

توجه‎   دستگاه تلفن همراه تا زمانیکه سعی در همگام سازی با Microsoft Exchange نداشته باشد، فرمان پاک کردن دستگاه از راه دور دریافت نمی کند. اگر تلفن گمشده را یافتید، قبل از پاک کردن آن، می توانید عمل باز گرداندن پاک کردن دستگاه که در لغو پاک کردن دستگاه تلفن همراه‎ توضیح داده شده است را انجام دهید. اگر کاربر تلفن را پیدا کرد، به کاربر اطلاع دهید، آنها باید با شما تماس بگیرند و قبل از همگام سازی، پاک کردن دستگاه از راه دور را بازگردانند. ایمیل تأیید به محض اتمام پاک کردن دستگاه از راه دور برای کاربر ارسال می شود.

برگشت به بالا‎

پاک کردن دستگاه تلفن همراه از صفحه گزینه های کاربر

  1. در پانل کنترل Exchange، در قسمت آنچه باید مدیریت شود: قسمت، کاربر دیگری را انتخاب کنید.

  2. در کادر گفتگوی انتخاب صندوق پستی، اشتراک کاربر را انتخاب و سپس روی تأیید کلیک کنید. صفحه گزینه های کاربر انتخابی نمایش داده می شود. در بالای صفحه یادداشتی قرار دارد که مشخص می کند دارید روی کدام صندوق پستی کار می کنید.

  3. تلفن > تلفن های همراه را انتخاب کنید.

  4. تلفن مورد نظر جهت پاک کردن را انتخاب و سپس روی پاک کردن دستگاه کلیک کنید.

  5. کادر گفتگو ظاهر می شود و از شما می پرسد مطمئنید که می خواهید دستگاه خود را پاک کنید؟ روی بله کلیک کنید. وضعیت تلفن همراه نشان می دهد که عمل پاک کردن دستگاه تا اتصال بعدی تلفن به اشتراک Outlook Live معوق می ماند.

  6. بعد از پایان یافتن پاک کردن دستگاه از راه دور، می توانید آن را از لیست تلفن های همراه حذف کنید.

  7. وقتی کار شما تمام شد، فقط پنجره را برای بازگشت به پانل کنترل Exchange سازمان خود ببندید.

توجه‎   دستگاه تلفن همراه تا زمانیکه سعی در همگام سازی با Microsoft Exchange نداشته باشد، فرمان پاک کردن دستگاه از راه دور دریافت نمی کند. اگر تلفن گمشده را یافتید، قبل از پاک کردن آن، می توانید عمل باز گرداندن پاک کردن دستگاه که در لغو پاک کردن دستگاه تلفن همراه‎ توضیح داده شده است را انجام دهید. اگر کاربر تلفن را پیدا کرد، به کاربر اطلاع دهید، آنها باید با شما تماس بگیرند و قبل از همگام سازی، پاک کردن دستگاه از راه دور را بازگردانند. ایمیل تأیید به محض اتمام پاک کردن دستگاه از راه دور برای کاربر ارسال می شود.

برگشت به بالا‎

 
‏‏موضوعات راهنمای مرتبط
‏‏در حال بارگیری...
‏‏هیچ منبعی یافت نشد.