Slette en mobilenhed for en bruger

 

Gælder for: Office 365 for professionals and small businesses, Office 365 for enterprises, Live@edu

Emne senest redigeret: 2010-09-14

Hvis en brugers mobilenhed mistes eller bliver stjålet, skal alle data straks fjernes fra enheden, så andre end postkasseejeren ikke kan få adgang til følsomme data som f.eks. personligt id eller fortrolig kommunikation. Du kan også få brug for at skulle tømme en af organisationens mobilenheder, som du vil tildele en anden bruger. Du kan kun rydde indholdet på en mobilenhed for en bruger, når Exchange ActiveSync bruges til at synkronisere indholdet af postkassen.

At rydde indholdet på en mobilenhed, som du ikke har fysisk adgang til, kaldes for sletning af fjernenhed.

En mobilenhed kan ryddes på flere måder:

Enheden kan også ryddes automatisk af Exchange ActiveSync-enhedspolitikker, hvis du har angivet, at alle data skal slettes på en enhed, når brugeren overskrider det maksimale antal mislykkede logonforsøg, før enheden slettes.

Inden du går i gang

Du skal være medlem af den indbyggede rollegruppe Organisationsstyring eller Helpdesk for at få adgang til en brugers side med indstillinger. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du føjer en bruger til en rollegruppe, under Tilføje eller fjerne medlemmer af rollegrupper. RBAC-rollen Brugerindstillinger tildeler de specifikke tilladelser, som skal bruges til at få adgang til en brugers side med indstillinger.

Bemærk!   Det er ikke alle enheder, som understøtter sletning af fjernenhed. Du kan beskytte virksomhedens immaterielle rettigheder ved at begrænse brugen af enheder, der ikke understøtter det.

Advarsel!   Da sletning af fjernenhed kræver, at enheden opretter forbindelse til serveren, skal du også gennemtvinge enhedslåsning og et maksimalt antal mislykkede logonforsøg ved hjælp af Exchange ActiveSync-enhedspolitikker. Sådan gør du: Oprette en ny ActiveSync-enhedspolitik.

Advarsel!   Når en enhed nulstilles med en sletning af fjernenhed, kan genoprettelse af data stadig være mulig ved hjælp af avancerede værktøjer.

Bede brugeren om at rydde sin egen mobilenhed

Hvis brugeren kan få adgang til sin postkasse via Outlook Web App, kan du bede vedkommende om at rydde sin mobilenhed ved at udføre følgende trin i Administrere din mobiltelefon.

Rydde en mobilenhed fra postkasselisten

  1. Brug Exchange Kontrolpanel til at vælge Min organisation > Brugere og grupper > Postkasser i feltet Vælg, hvad der skal administreres.

  2. Vælg brugeren på listen over postkasser, og klik derefter på Oplysninger.

  3. Vælg Exchange ActiveSync under Telefon- & talefunktioner,og klik derefter på Rediger.

  4. Vælg den mistede mobilenhed under Mobile enheder, og klik på Slet enhed.

  5. Klik på Gem.

Du kan se en enheds slettestatus ved at markere den og klikke på Oplysninger.

Bemærk!   Mobilenheden modtager ikke kommandoen om enhedssletning fra en fjernplacering, før den næste gang forsøger at synkronisere med Microsoft Exchange. Hvis du finder en mistet telefon, før den slettes, kan du ophæve sletningen af fjernenheden, som det er beskrevet i Ophæve sletning af en mobilenhed. Fortæl brugerne, at hvis de finder en mistet telefon, skal de kontakte dig, så du kan ophæve sletningen af fjernenheden, før de forsøger at synkronisere. Der sendes en bekræftelses-e-mail til brugeren, når sletningen af fjernenheden er fuldført.

Tilbage til toppen

Rydde en mobilenhed fra brugerens indstillingsside

  1. Vælg En anden bruger i feltet Vælg, hvad der skal administreres, i Exchange Kontrolpanel.

  2. Markér brugerens konto i dialogboksen Vælg postkasse, og klik derefter på OK. Siden med indstillinger for den markerede bruger vises. Øverst på siden vises en note, der identificerer, hvilken postkasse du arbejder med.

  3. Vælg Telefon > Mobiltelefoner.

  4. Vælg den enhed, du vil foretage en fuldstændig sletning på, og klik derefter på Slet enhed.

  5. En dialogbokse vises med meddelelsen Er du sikker på, at du vil slette alle dataene fra enheden? Klik på Ja. Status for mobilenheden er Sletning afventer, indtil enheden igen opretter forbindelse til kontoen.

  6. Når sletningen af fjernenheden er fuldført, kan du fjerne den fra listen over mobilenheder.

  7. Når du er færdig, skal du blot lukke vinduet for at gå tilbage til Exchange Kontrolpanel for din organisation.

Bemærk!   Mobilenheden modtager ikke kommandoen om sletningen af fjernenheden, før den næste gang forsøger at synkronisere med Microsoft Exchange. Hvis du finder en mistet telefon, før den slettes, kan du ophæve sletningen af fjernenheden, som det er beskrevet i Ophæve sletning af en mobilenhed. Fortæl brugerne, at hvis de finder en mistet telefon, skal de kontakte dig, så du kan ophæve sletningen af fjernenheden, før de forsøger at synkronisere. Der sendes en bekræftelses-e-mail til brugeren, når sletningen af fjernenheden er fuldført.

Tilbage til toppen

 
Relaterede emner i hjælpen
Indlæser...
Der blev ikke fundet nogen ressourcer.