Reenviament

 

Última modificació del tema: 2010-08-12

Utilitzeu el reenviament per reenviar automàticament a un altre compte tots els correus electrònics enviats al compte de l'Outlook Web App.

Com es configura el reenviament?

  1. Aneu a Opcions > Compte > Comptes connectats.
  2. A S'està reenviant, introduïu l'adreça electrònica del compte al qual voleu que es reenviïn tots els missatges electrònics.
  3. Si voleu conservar una còpia dels missatges que s'envien al vostre compte, seleccioneu Conserva una còpia dels missatges reenviats a l'Outlook Web App.
  4. Feu clic a Desa per desar els canvis i començar a reenviar tots els missatges d'entrada a un altre compte.

Què més he de saber?

  • Per deixar de reenviar els missatges, feu clic a Atura el reenviament.
  • Si conserveu una còpia dels missatges reenviats, és recomanable que reviseu el compte de l'Outlook Web App periòdicament per assegurar-vos que no heu sobrepassat el límit de mida de la bústia. Si el sobrepasseu, és possible que els missatges nous no es reenvien.
  • Les opcions de comptes connectats i de reenviament no es poden utilitzar alhora. Utilitzeu els comptes connectats quan vulgueu que el correu electrònic enviat a altres comptes que són propietat vostra es lliuren a l'Outlook Web App. Utilitzeu S'està reenviant perquè els missatges electrònics que es lliuren al compte de l'Outlook Web App es reenviïn a altres comptes.
 
Temes de l'ajuda relacionats
S'està carregant...
No s'han trobat recursos.