Esborrament d'un dispositiu mòbil per a un usuari

 

S'aplica a: Office 365 for professionals and small businesses, Office 365 for enterprises, Live@edu

Última modificació del tema: 2010-09-14

Si un usuari perd o li roben el dispositiu mòbil, voldrà eliminar immediatament totes les dades que conté perquè ningú més, a banda del propietari de la bústia, pugui accedir a la informació confidencial, com ara les identificacions personals o les comunicacions confidencials. Pot ser que també calgui suprimir totes les dades d'un dispositiu mòbil propietat d'una organització en cas que s'assigni a un altre usuari. Només podeu buidar un dispositiu mòbil d'un usuari si s'utilitza l'Exchange ActiveSync per sincronitzar els continguts de la bústia.

L'eliminació de les dades d'un dispositiu mòbil al qual no es té accés físic es coneix com a eliminació amb dispositiu remot.

Per buidar un dispositiu mòbil, podeu fer el següent:

Un mòbil també es pot buidar automàticament mitjançant les normes de dispositiu de l'Exchange ActiveSync si heu definit l'opció d'eliminar totes les dades d'un dispositiu una vegada l'usuari superi el nombre màxim d'errors d'inici de sessió.

Abans de començar

Heu de ser membre del grup de funcions integrat Administració d'organitzacions o Centre de suport per accedir a la pàgina d'opcions de l'usuari. Per obtenir informació sobre com afegir un usuari a un grup de funcions, vegeu Addició o supressió de membres de grups de funcions. La funció d'RBAC d'Opcions de l'usuari assigna els permisos determinats necessaris per accedir a la pàgina d'opcions de l'usuari.

Nota   No tots els dispositius admeten l'eliminació amb dispositiu remot. Per protegir la propietat intel·lectual de la vostra organització, us pot resultat útil limitar l'ús de dispositius que no l'admetin.

Compte   Atès que l'esborrament remot de dispositiu depèn de la connexió del dispositiu amb el servidor, també caldria aplicar un bloqueig de dispositiu i un nombre màxim d'intents d'inici de sessió erronis mitjançant les normes de dispositiu de l'Exchange ActiveSync. Aquí s'explica com fer-ho: Creació de noves normes de dispositiu de l'ActiveSync.

Compte   Després de restablir un dispositiu amb una eliminació amb dispositiu remot, les dades encara es poden recuperar si s'utilitzen eines avançades.

Demanar a l'usuari que buidi el seu dispositiu mòbil

Si l'usuari pot accedir a la seva bústia mitjançant l'Outlook Web App, indiqueu-li que buidi el dispositiu mòbil seguint els passos de la secció Gestió del telèfon mòbil.

Buidar un dispositiu mòbil des de la llista de bústies

  1. Al tauler de control de l'Exchange, al camp Selecciona què s'administrarà, seleccioneu La meva organització > Usuaris & Grups > Bústies.

  2. A la llista de bústies, seleccioneu l'usuari i, a continuació, feu clic a Detalls.

  3. A Característiques de telèfon i veu, seleccioneu Exchange ActiveSync i, a continuació, feu clic a Edita.

  4. A Dispositius mòbils, seleccioneu el dispositiu mòbil que s'ha perdut i feu clic a Elimina el dispositiu.

  5. Feu clic a Desa.

Per veure l'estat d'eliminació d'un dispositiu, seleccioneu-lo i feu clic a Detalls.

Nota   El dispositiu mòbil no rep l'ordre d'eliminació remota fins al proper intent de sincronitzar-se amb el Microsoft Exchange. Si trobeu un telèfon perdut abans que s'elimini, podeu invertir l'esborrament de dispositiu remot tal com s'explica a Inversió de l'esborrament d'un dispositiu mòbil. Comuniqueu a l'usuari que, si troba el telèfon, cal que us ho indiqui per tal d'invertir l'esborrament remot abans d'intentar sincronitzar. S'envia un correu de confirmació a l'usuari tan aviat com l'esborrament de dispositiu remot es completa.

Torna al començament

Buidar un dispositiu mòbil des de la pàgina d'opcions de l'usuari

  1. Al Tauler de control de l'Exchange, al camp Selecciona què s'administrarà:, seleccioneu Un altre usuari.

  2. Al quadre de diàleg de Selecció de Bústies, seleccioneu el compte de l'usuari i, a continuació, feu clic a D'acord. Es mostrarà la pàgina Opcions de l'usuari que heu seleccionat. A la part superior de la pàgina hi ha una nota que identifica amb quina bústia esteu treballant.

  3. Seleccioneu Telèfon > Telèfons mòbils.

  4. Seleccioneu el dispositiu del qual voleu esborrar les dades i feu clic a Elimina les dades del dispositiu.

  5. Apareix un quadre de diàleg que us pregunta si esteu segur de voler eliminar les dades del dispositiu. Feu clic a Sí. L'estat del dispositiu mòbil serà de Eliminació pendent fins que es torni a connectar al compte.

  6. Un cop s'hagi completat l'eliminació amb dispositiu remot, podeu suprimir-lo de la llista de telèfons mòbils.

  7. Quan finalitzeu, només cal que tanqueu la finestra per tornar al Tauler de control de l'Exchange de l'organització.

Nota   El dispositiu mòbil no rep l'ordre d'esborrament remot fins al proper intent de sincronitzar-se amb el Microsoft Exchange. Si trobeu un telèfon perdut abans que s'esborri, podeu invertir l'esborrament remot de dispositiu tal com s'explica a Inversió de l'esborrament d'un dispositiu mòbil. Comuniqueu a l'usuari que, si troba el telèfon, cal que us ho indiqui per tal d'invertir l'esborrament remot abans d'intentar sincronitzar. S'envia un correu de confirmació a l'usuari tan aviat com l'esborrament remot del dispositiu es completa.

Torna al començament

 
Temes de l'ajuda relacionats
S'està carregant...
No s'han trobat recursos.